reklamlänk

Raija Ljudbok

3.9/5

Författare: Raija

ljudbok

Introduktion

Främmande fågel är den första boken på en väldigt lång, intensiv och helt beroendeframkallande serie Raija. I Raija ljudbok får man stöta på allt man kan förvänta sig av en fantastisk roman. Författaren bakom det utmärkta verket och hela serien är Bente Pedersen. Det är en utmärkt bild på hur Norden såg ut för tre hundra år siden. Raija ljudbok på ett sätt förklarar vad det egentligen betydde att leva i dessa tider.

Uppläsaren i Raija ljudbok gratis är My Holmsten som fick uppläsa också de ytterligare delarna i Raija serien. Man ska också understryka den underbara översättningen av Agneta Markby som såg till att avspegla den originella stämningen. Hon har gjort ett oerhört bra arbete som tillsammans med den magiska inläsningen gör helt oförglömlig blandning.

Raija: Handling

Den här första och en av de mest fängslande romaner, Främmande fågel är en utmärk början på serien om Raija. Hela serien bestå av över 40 böcker skrivna av Bente Pedersen som på ett fantastiskt sätt skapade inte bara stämningen i boken, men klarade att hålla ihop serien av över 40 böcker. Hans oförglömliga talang gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet av Raija ljudbok gratis.

Främmande fågel släpptes 1986 och redan då har samlat stort popularitet i hela norden. Böckerna om Raija har snabbt översatts till svenska och danska som i sin tur orsakade att den hade översättas till själv flera språk.

Handlingen i Raija ljudbok äger rum över tre hundra år sedan. Man borde uppskatta den magiska stämningen, detaljnivå och autentiska språket som används i Raija ljudbok. Bente har sett till att redan från de första sidorna inleda Raija ordentligt. Det ses klart att han vill att lyssnarna ska tycka om henne och kunna skapa en slags koppling med henne på en gång.

Inte ofta får man stöta på lika gripande böcker som de om Raija. Så snart man börjar lyssna om hennes föräldrar, dåtidens Finland och hårda dagar som började för henne, kan man inte sluta lyssna på Raija tills man är klar. Den enda frågan som kvarstår är är var som är den nästa delen.

Vill du få känna den magiska stämning av norden från över tre hundra år sedan? Eller lyssna om den vackra naturen? Du kanske vill finna ut om Raija kommer att få hitta sin kärlek? Svaren finns såklart i Främmande fågel och de ytterligare böckerna i serien om Raija.

Om författaren: Bente Pedersen

Bente Pedersen är en norsk författare föddes den 22 mars 1961 i Skibotn. Hon står bakom den framgångsrika serien om Raija som hon började publicera år 1986. Hela serien består av exakt 40 böcker och böckerna släpptes mellan 1986 och 1994. Det betyder att Bente klarade av den långa, oförglömliga serien på mer eller mindre åtta år.

Förutom sin framstående serie om Raija, Bente har till och med publicerat några andra fina bokserier och fristående böcker. Några av de mest populära är Vi står han av, Best uten bil? och serien Tre systrar som består av 60 böcker.

Författaren kan på ett magiskt sätt skapa en stämning som inte finns i något annat liknande verk. Hon verkar veta precis hur man skapar en stark emotionell bindning mellan lyssnarna och huvudkaraktären i boken.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk