reklamlänk

Putins krets Ljudbok

4.2/5

Författare: Catherine Belton

ljudbok

Introduktion

Putins krets : maktkampen om det moderna Ryssland är en stark och intrigerande bok fullspäckad med fakta skriven av Catherine Belton. Hennes Putins krets visar Putin väg till makt från KGB-mannen till Rysslands flerårig president.

I Putins krets ljudbok får vi följa hur han steg för steg fick lukrativa men ljusskygga affärer som utvecklade hans karriär efter Sovjetunionen föll samman 1991. Catherine i sin Putins krets förklarar vilka som beslut, situationer och affärer som orsakade att han har fått en så stark position i Ryssland.

Uppläsaren i Putins krets ljudbok gratis är Per Juhlin som har flera fantastiska ljudböcker på sitt konto. De flesta kretsar runt historiska fakta som D-dagen, Röda khmererna, Erik XIV eller Andra Sveriges stormaktstid.

Putins krets: Handling

Putins krets : maktkampen om det moderna Ryssland är ett viktigt och lärorikt bok om hur Vladimir Putin tog sig till toppen av Rysslands politik. Genom åren sedan 1991 fram till 2022 har han givit sig i en rad lukrativa affärer som försäkrade honom en stark position i Ryssland som president och i hela världen.

I Putins krets ljudbok får vi en klar bild på vad som Putin gör med sina rivaler. När han hade tagit över Ryssland efter Jeltsin tog honom bara ett decennium för att få alla motståndare bort. Med hjälp av organiserade brottslighet har han blivit en av de ikoniska ledare som fick makt med skoningslösa metoder.

Man ska understryka att Putins krets ljudbok inte bara berättar om Putin men också om alla mekanismer som låt honom uppnå sina mål så snabbt. Boken Putins krets ljudbok gratis är fullspäckad med fängslande och viktiga fakta som Catherine Belton gjorde ordentlig research på.

Detta viktiga verk, Putins krets ljudbok förklarar hur det är möjligt att Ryssland är där det är nu. Putin och putinism har spelat en av de viktigaste rollen i dagens Ryssland i flera år. Utan tvekan är Putins krets en av de allra viktigaste verk on Putins regim och alla de handlingarna som han ansvarar för.

Vill du få se vad som låt Putin leda Ryssland på ett eller annat sätt i över tjugo år? Hur är det möjligt att en KGB agent omvandlade till en av de mest farliga president i hela världen? Och vad är han kapabel av att göra mer? Putins krets försöker att svara på alla dessa frågor så detaljerad som det är möjligt.

Om författaren: Catherine Belton

Catherine Belton är en brittisk författare och journalist. I sin karriär fokuserar hon sig på Rysslands politik som naturligtvis gör att hon hennes verk är starkt fokuserade på Vladimir Putin.

Mellan 2007 och 2013 arbetade hon i Moskva för Financial Times som korrespondent. För sitt hårt arbete har hon tilldelats ett fantastiskt pris för Business journalist 2009 av British Press Awards.

En av de allra viktigaste och allra populäraste bok som kom ur hennes penna är Putins krets : maktkampen om det moderna Ryssland. Boken förklarar Putins väg till makten och diktaturen som han ledde Ryssland till. Catherines research har spelat ett enormt roll som avspeglar den realistiska bilden av Vladimirs makt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk