Puma Swede Ljudbok

3.3/5

Författare: Jan Eklund och Puma Swede

ljudbok

Introduktion

Har du någonsin undrat hur ser livet ser ut för en porrstjärna och hur man blir en?

Boken berättar historian om Sveriges mest kända porrstjärna, Puma Swede. Denna ljudbok visar med en stor portion humor vad som händer bakom kulisserna. Den ifrågasätter många kulturella aspekter av porr och låter läsaren att skapa sig en egen åsikt i detta ämne.

Vi kan erfara svårigheter som Puma Swede gått genom och hennes gråa vardagsliv. Massor med sex, sexmässor, krävande inspelningsdagar, kärlek och pengar är bara några saker man råkar ut för i denna ljudbok. Den är otroligt fascinerande och kan lyssnas på helt gratis.

Puma Swede ljudbok: Handling

Puma Swede ljudbok gratis handlar om porrstjärnans liv, viktiga val, svårigheter och framgångar. Biografin skriven av Jan Eklund och Johanna Jussinniemi tar oss på en resa genom Johannas (som Puma Swede egentligen heter) karriär i porrbranschen samt hur den började för många år sedan. Man får kika bakom kulisserna och lyssnar med spänning på otroliga situationer hon hamnade i.

Puma Swede ljudbok visar fördomar mot porrstjärnor, porrbranschen samt ifrågasätter samhällets förebilder. Den får en att tänka på moraliska aspekter i porrbranschen och få en äkta bild på det spännande liv som porrstjärnor vågar välja. Ljudboken visar till och med möjligheter som porrstjärnor får tack vare risken som de tar.

Tillsammans med Puma Swede åker vi på strippklubbar, tittar på vad som händer på galna, finska sexmässor och får en inblick på deals inom porrbranschen. Sedan får vi också se den gråa vardagen bortom från festandet.

I Puma Swede ljudbok gratis kan man lära känna Johanna som person, hennes attityd gentemot relationen och de värden som hon lever efter. Den klargör också att porrstjärnor är vanliga människor och att vissa av dem bara vill leva livet utan att tänka på pengar varenda dag.

Man ser på dilemman som Puma Swede står inför inifrån samt hur hon övervinner sina svagheter. I denna ljudbok kan man hitta det som de flesta aldrig utsätts för. Klumpen i magen inför varje HIV-test, sexmässor, bryta mot reglerna och leva livet till fullo.

Puma Swede bryter stereotyper, svarar på oroande frågor om sex och förklarar de vanligaste myter om porrbranschen man kan träffa där ute.

Om författaren Jan Eklund och Puma Swede

Författarna Puma Swede och Johan Eklund har tillsammans skapat en otroligt bra biografi. De samlade ihop de viktigaste historierna och aspekterna av porrstjärnas liv vilket gör att läsaren kan knappt sluta lyssna på denna ljudbok.

De skapar tillsammans en äkta och fullständig bild av Puma Swedes historia och gör att läsaren kan förstå vad porrstjärnor kämpar med i vardagen. Det är en fantastisk kombination av lätt penna som Johan har och ärliga, intressanta bekännelser som Puma Swede ville dela med sig av.

Trots att Puma Swede är otroligt bra skriven och täcker ett ämne som många gillar att läsa om, kan man inte hitta flera böcker som var publicerade av Johan Eklund eller Puma Swede.

Detta inlägg har utarbetats i samarbete med Lovebuddy.se.