reklamlänk

PS. Jag gillar dig fortfarande Ljudbok

4.3/5

Författare: Jenny Han

ljudbok

Introduktion

PS. Jag gillar dig fortfarande är en fantastisk berättelse skriven av Jenny Han. Boken PS. Jag gillar dig fortfarande är den andra delen i serien Till alla killar jag har gillat.

Serien har blivit så enorm succé att böckerna har till och med filmatiserats av Netflix under samma namn. Enligt lyssnare trots att första delen var redan riktigt bra, den andra delen är själv bättre. De ovanliga plot vridningarna, fina beskrivningar och intressanta karaktärer gör att man inte får hoppa över serien.

Bokens uppläsare är den utmärkta Malin Molin som anses passa perfekt till denna serie. Hon kan leda in underhållande känslor i ljudboken och hålla lyssnare i spänning när det behövs. Med enkla ord PS. Jag gillar dig fortfarande ljudbok är en vacker berättelse om kärlek, vänskap och drama som gör lyssnare att återkomma till sina älskade karaktärer då och då.

PS. Jag gillar dig fortfarande: Handling

PS. Jag gillar dig fortfarande är en underhållande berättelse om Lara Jean och hennes privatliv. Vi får följa henne och hennes val. Hon delar av sig med sina djupaste drömmar och svåra moment i sitt liv.

I själva början av PS. Jag gillar dig fortfarande ljudbok gratis påminner författaren vem är du huvudkaraktärerna och vad som finns mellan dem. Det gör det enklare att fördjupa sig i handlingen om man inte har lyssnat eller läst de tidigare handlingarna i den föregående bok på länge.

Boken börjar med att Lara tänker om Peter och undrar om de två skulle fungera att vara ett par. Det verkar att hennes liv börjar ordna sig, men snart kommer det fram att det inte blir så enkelt antingen för henne eller Peter. Ett av de mest privata filmklipp som blev någonsin inspelat av henne blir spridit över skolan.

Hennes svåra upplevelser tar nog inte än slut. Snart dyker det upp hennes gammal bekantskap som väcker de gamla, äkta känslor. Lara blir förvirrad och vet inte riktigt vad är det hon egentligen saknar i livet.

Författaren i PS. Jag gillar dig fortfarande med hjälp av Lara försöker förklara lyssnare vad betyder slut-shaming och hur han det påverka liv av en tonåring. Där understryker hon också hur viktigt det är att ha äkta relationer och vänner omkring sig.

Romanen PS. Jag gillar dig fortfarande lyckades fånga lyssnare runt hela världen. Dess succe i filmversion bara bekräftar hur fantastiskt och ovanligt utmärkt verk det är. Så snart man börjar lyssna på PS. Jag gillar dig fortfarande ljudbok gratis kan man inte sluta tills man är klar.

Om författaren: Jenny Han

Jenny Han är en amerikansk författare och specialiserar sig i fiktion böcker för barn och ungdomar. Hon föddes den 3 september 1980 i Richmond, Virginia och publicerade sin första bok 2006. Snart efter The Summer I Turned Pretty, It’s Not Summer Without You och We’ll Always Have Summer släpptes ut hade Jenny blivit med på New York Times bästsäljarlistan.

Författaren är känd framför allt för sin trilogi Sommaren jag blev vacker som blev översatt till svenska 2010. Genom åren har hon inte skrivit särskilt många böcker jämfört med olika författare i hennes ålder, men de flesta har hamnat på bästsäljlarlistor i hela världen.

En av de nyaste och mest populära serierna är To All the Boys trilogi. PS. Jag gillar dig fortfarande är den andra boken i serien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk