reklamlänk

Pojkarna Ljudbok

4/5

Författare: Cecilia Sahlström

ljudbok

Introduktion

Pojkarna är en utmärk deckare skriven av Cecilia Sahlström. Boken är fortsättning på enormt populär och framgångsrik serie om Sara Vallen. Denna sjätte och samtidigt beroendeframkallande delen i serien gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Cecilia har sett till att lyssnarna inte ska vara uttråkade och hoppas mitt i action på nolltid.

Det som uppskattas särskilt mycket är att Cecilia inte slösar särskilt mycket tid för onödiga beskrivningar utan hoppas mitt i action från första ögonblicket.

Uppläsaren i Pojkarna ljudbok gratis är ingen annan än en riktig stjärna, Gunilla Leining. Hennes namn och röst betyder inget annat än toppklass kvalite. Hon vet precis hur man skapar stämning och spänning i sina ljudböcker och klarar att behålla den på långa dagar.

Pojkarna: Handling

Huvudhandlingen i Pojkarna ljudbok gratis börjar med en gång efter bara några minuter i ljudboken. Historien kretsar runt en intrigerande och drastisk mort på en femtonårig pojke. Pojken har hittats på en skolgård i Lund och allt pekar på att gärningsmannen är pojkens kamrat.

Det märkliga med Pojkarna ljudbok är att kamraten erkänner på direkten att han är ansvarig för mordet, men vill inte dela av med sig med anledningen till brottet. Detta råder flera frågor som Sara Vallen får i uppdrag att avslöja. Hon måste lista ut vad som föregick mellan pojkarna.

Man kan säga att det är just då Pojkarna ljudbok börjar på riktigt. Utredningen utvecklas snabbt. Sara och hennes team hittar flera och flera ledtrådar som kompletterar helheten. Med hjälp av två ytterligare vänner som pojkarna hängde med klarar de att återskapa de sista timmar innan den femtonårige pojken mördades.

Ju mer gräver Sara i fallet desto farligare blir det för henne. Samtidigt klarar hon skapa några sprickor i fasad som pojken har på sig. Det skrämmande med Pojkarna ljudbok är att det som verkade vara ett bråk har mycket, mycket mörkare orsaker än Sara och teamet trodde. Men klarar hon att förklara vad som egentligen hände på skolgården i Lund?

Cecilia har sett till att alla handlingar i Pojkarna ska hålla sig ihop. Hennes beskrivningar, balansen mellan action och fantastiska vändningar i handlingen och cliffhangern som byggs genom hela boken och faktiskt påbörjade i de föregående böckerna gör att Pojkarna är en viktig del av serien om Sara Vallen som kommer att stanna med lyssnarna på flera långa veckor efter lyssnandet.

Om författaren: Cecilia Sahlström

Cecilia Sahlström är en svensk författare som i flera år är särskilt populär tack vare den framgångsrika serien om Sara Vallen och inspektör Rita Anker. Hon påbörjade sin författarkarriär med boken Vit syren som snabbt har blivit en trovärdig kriminalroman med flera finaste priser och utmärkelser.

Författarens skrivstil, talang och ideer att skapa fängslande berättelser gör att hennes böcker är riktiga mästerverk. Vill man fördjupa sig i hennes värld och glömma om verkligheten på flera, långa timmar är utan tvekan både Pojkarna och de tidigare delarna i serien ett måste.

Det nya kvalite och ideer definierar på nytt vad det egentligen betyder en framgångsrik deckare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk