reklamlänk

Parmiddagen Ljudbok

4/5

Författare: Martin Österdahl

ljudbok

Introduktion

Parmiddagen skriven av Martin Österdahl är en psykologisk thriller som håller lyssnarna i spänning i över åtta timmar. Martin har sett till att Parmiddagen ljudbok gratis ska vara en fängslande, djup och riktigt detaljerad berättelse som ska låta lyssnarna att glömma om verkligheten.

Uppläsaren i den här mörka Parmiddagen ljudbok gratis är Katarina Ewerlöf som flera gånger har bevisat sin talang. Så är det också fallet i Parmiddagen ljudbok där hon visar sin konst och flera års erfarenhet. Hennes magiska inläsning och röst gör Parmiddagen till en riktigt oförglömlig upplevelse. Inte ofta får man stöta på lika underhållande blandning som Martins thriller med Katarinas inläsning.

Parmiddagen: Handling

Huvudhandlingen i Parmiddagen äger rum runt årsskiftet. Den här tiden av året inte alltid blir magisk och den här gången kommer den bli till en riktig katastrof för Ebba och Marlon.

Parmiddagen berättar om riktigt starka samt mörka händelser. Trots att historien börjar ganska milt, snabbar den på gradvis och håller lyssnarna i spänning hela vägen från första till sista minuten. Man har en slags pirriga förväntat när huvudkaraktärerna bestämmer sig att introducera sina föräldrar för varandra.

Den här klaustrofobiska dramme är en oförglömlig thriller som visar hur starkt saker som man hade gjort tidigare i livet kan påverka framtiden. Genom Parmiddagen ljudbok förklarar författaren att varenda action har en reaktion. Vissa av de kan leda till riktigt dramatiska resultater som Parmiddagen utan den minsta tvekan tar fram.

Efter Parmiddagen ställer man sig flera frågor som inte är lätta att svara på. Tryckande stämningen mellan familjerna förstärkt av känslan mellan huvudkaraktärerna gör att Parmiddagen ljudbok är riktigt beroendeframkallande. Alla de små detaljer som Martin har samlat i Parmiddagen gör den till ett riktigt mästerverk.

Martin Österdahl verkar veta precis hur man skapar riktiga, starka emotioner. Hans Parmiddagen visar perfekt att han gillar att spela med lyssnarnas känslor. Den här berättelsen är fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen och utmärkta relationer.

Vad är det för hemlighet som är dold mellan dem? Vad som har hänt att samlingen har led till sådana starka och tråkiga saker? Och hur är det möjligt att en vanlig middag slutar med en död? Parmiddagen kommer utan tvekan att svara på alla dessa frågor.

Om författaren: Martin Österdah

Martin Österdahl föddes den 12 oktober 1973 i Sollentuna. Han är en svensk författare och före detta tv-producent samt tv-chef.

I flera år har Martin varit med i nöjesbranschen. Bland annat arbetade han för Sveriges Television. Några av de viktigaste och mest igenkända program som han deltog i var Mästarnas mästare, Allt för Sverige, Skavlan och Vinterstudion.

Senare i sin karriär fick han en roll av projektledare för Melodifestivalen respektive 2007 och 2008. Han författarkarriär började 2016 med boken Be inte om nåd. Den har blivit så populär att han fortsatte skrivande och publicerade ytterligare böcker som All business is show business, Järnänglar, Tio svenskar måste dö eller Parmiddagen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk