reklamlänk

Pärlsystern Ljudbok

4.4/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

Pärlsystern är den fjärde boken i serien om de sju systrarna skriven av Lucinda Riley. Hon var en utmärkt irländsk författare och avkom den 11 juni 2021 efter en lång kamp mot cancer.

Pärlsystern handlar huvudsakligen om en av de sju systrarna adopterade av multimiljonär Pa Salt. Alla de systrarna hade olika ursprung och kom från olika världsdelar. Det enda de hade gemensamt var att de alla adopterades av Pa Salt. Det var han som uppfostrade dem och har varit deras stöd i flera år.

Efter hans död får varje söster var sitt brev där Pa Salt delar av sig med information om deras förflutna. De får några ledtrådar som skulle peka på var de kommer ifrån.

Pärlsystern: Handling

Pärlsystern är den fjärde delen i jättepopulära serien De sju systrarna. Ännu en gång får vi återkomma till den ovanliga Pa Salts familj. Eftersom det är det fjärde boken i serien antog Lucinda att lyssnare redan vet ganska mycket om familjen och hon kastade oss mitt i action.

Boken Pärlsystern handlar huvudsakligen om den konstnärliga Cece. Efter att Pa Salt går bort får hon sitt brev där han ger henne ledtråd om hennes ursprung. Hennes brev pekar på Thailand som ett ställe där hon ska börja sitt äventyr. Utan att slösa tid har hon bestämt sig att hoppa av konstskolan och åka till Thailand.

Denna bok binder tillsammans Ceces dramatisk strävan efter sin ursprung med otroligt intressanta historiska händelser. På ett ovanligt sätt klarade Lucinda väva samman Ceces historia med det som hände flera tiotal sedan. Allt det gör att Ceces äventyr blir helt spännande.

Det är här Pärlsystern ljudbok egentligen börjar. Vi får följa Cece i Thailand och erfara precis det som hon. Gunilla Leilung som uppläsaren gör ett utmärkt jobb som låter lyssnaren att glömma om verkligheten och bara lyssna på de pågående handlingar. Trots att ljudbok version är över 18 timmar långa kan man känna sig som om det var bara en liten, kort sekund.

Med enkla ord är Pärlsystern ljudbok gratis en välberättad historia. Hon visar den mest lockande delen av kvinnors liv, sökande efter egen identitet. Trots att de har allt de kan tänka sig finns något som de inte kan lätt köpa. Pärlsystern berättar om just det. Den är så beroendeframkallande att man kan sträcklyssna på ljudboken utan att göra några pauser.

Om författaren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var en irländsk författare bakom bästsäljare serien De sju systrarna som Pärlsystern ljudbok grattis ingår i. Med hjälp av sina fantastiska böcker har hon fått enorm popularitet kring hela världen. Hittills har hennes verk sålts i över 20 miljoner exemplar runt hela världen. Det gjorde Lucinda till en av världens mest kända författare. Lyckligtvis lyckades hon uppleva succen av sina böcker.

Eftersom hon avkom den 11 juni 2021 är det möjligt att några av hennes verk förmodligen kan tas över av hennes son. Just nu är det dock bara planer. Hon hade skrivit underbara böcker i flera men det var just serien De sju systrarna som ökade hennes popularitet drastiskt. Sedan 1992 har hon skrivit över 25 böcker.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk