reklamlänk

Pappas pojke Ljudbok

4.1/5

Författare: Emelie Schepp

ljudbok

Introduktion

Pappas pojke är den fjärde delen i bokserien av Emelie Schepp. Böckerna handlar om åklagaren Jana Berzelius som trots sitt vårdade yttre och till synes fullständiga liv, bär en mörk hemlighet och ett dystert förflutet. Pappas pojke ljudbok handlar om en pojke som försvinner spårlöst från sitt eget hem.

Samtidigt som Jana Berzelius tillsammans med sina medarbetare undersöker fallet blir hon kallad till häktet för att tala med en person från sitt eget förflutet. Mötet leder till en fruktansvärd kamp på liv och död. Pappas pojke ljudbok gratis läses upp av Gunilla Leining. Ljudbokens längd är 10 timmar och 2 minuter.

Pappas pojke: Handling

Pappas pojke ljudbok presenterar för fjärde gången den smarta men kalla åklagaren Jana Berzelius. Böckerna om den duktiga åklagaren Jana I Norrköping är skriven av författaren Emelie Schepp.

Pappas pojke ljudbok gratis börjar med det mystiska försvinnandet av en sexårig pojke i Norrköping. En fin sommarkväll ringer den lilla pojken till sin pappa i panik och säger att en okänd person tagit sig in i familjens hus. Pappan skyndar hem men finner ett tomt hus. Inte ett spår hittas av pojken.

Jana och hennes kollegor, även de bekanta från de tidigare böckerna i serien Henrik och Mia, försöker nysta upp det komplicerade fallet och ta reda på bakgrunden till försvinnandet. Ju djupare de kommer i undersökningen desto personligare blir även detta fall för Jana. Ska hon någonsin bli kvitt sin bakgrund? Jana inser att tiden är knapp och att de har mycket lite tid på sig att hitta pojken.

Pappas pojke ljudbok berättar hur den skoningslöse och grymma Danilo Peña, en av de centrala figurerna i Janas egna komplicerade och traumatiska bakgrund, plötsligt ber Jana att komma och träffa honom i häktet. Jana vill inte och avböjer först men sedan indikerar han att han har information som Jana behöver och då går hon med på att träffa honom.

Besöket i häktet sätter i gång en livsfarlig kamp om tid och liv. Nu sätts allt på sin spets och ingenting eller ingen är längre trygg. Jana behöver än en gång bryta mot lagen som hon själv arbetar med att upprätthålla för att rädda liv.

Om författaren: Emelie Schepp

År 1979 i Motala föddes Emelia Schepp som skulle komma att bli en av Sveriges mest kända och prisbelönade deckarförfattare. Schepp har erfarenhet av arbete inom reklambranschen men har numera sadlat om och är författare på heltid. Hennes första bok, Märkta för livet utgav Schepp själv genom sitt eget förlag år 2013.

Efter framgången med boken skrev hon dock under ett bokkontrakt med förlaget Wahlström & Widstrand som gav ut boken på nytt år 2014. Schepps böcker om den svårt traumatiserade åklagaren Jana Berzelius har varit en stor succé både i Sverige och internationellt och böckerna bokserien har sålt i över 2,5 miljoner exemplar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk