reklamlänk

Ondskans nätverk Ljudbok

3.9/5

Författare: Max Seeck

ljudbok

Introduktion

Ondskans nätverk är den andra boken i serien Jessica Niemi skriven av Max Seeck. Det underbara verket har översatts till svenska av ingen annan än Bo Samuelsson som har flera framgångsrika översättningar på sitt konto.

Uppläsaren i Ondskans nätverk ljudbok gratis är Katarina Ewerlöf som man kan känna igen från sådana ljudböcker som Skyddsängeln, Där den sista lampan lyser eller Den barmhärtige samariten.

I Ondskans nätverk kan man hitta allt som skulle kunna förväntas av en bra thriller. Det finns gott om spänning, intressanta intriger och djupa, autentiska karaktärer. Tycker man om att glömma om verkligheten medan man lyssnar på ljudböcker är utan tvekan Ondskans nätverk ljudbok gratis ett perfekt förslag.

Ondskans nätverk: Handling

Ondskans nätverk är en fenomenal thriller av Finlands nya stjärna, Max Seeck. Författaren ser till att förse lyssnarna med en dos spänning och beroendeframkallande upplevelser. Tempot i Ondskans nätverk ljudbok är otroligt snabb och bara ökar när handlingen utvecklas. Det gör dock bara att man behöver hålla fokus när man lyssnar på Ondskans nätverk ljudbok för att hänga med vad som händer i handlingen.

Det viktiga att nämna om Ondskans nätverk är att boken är att den är redan den andra boken i serien om Jessica Niemi. Trots att vissa saker förklaras igen i den här boken, en stor del av saker förklaras i den föregående boken. Tycker man om att förstå hela handlingen är det bättre att inte hoppa över den första boken, Den trogne läsaren.

Huvudhandlingen i Ondskans nätverk kretsar runt ett mysteriös försvinnande av Lisa Yamamoto som är en väldigt känd influencer i Finland. Det finns inga ledtrådar på vad som hände med henne efter releaseparty i Helsingfors som hon deltog i. Efter en tid visar det sig att till och med hennes före detta pojkvän, Jason Nervander försvinner utan spår.

Efter ett par dagar på Lisas instagramkonto läggs till en bild med dikt som förmodligen pekar på att kvinnan är död. Allt det väcker flera och flera frågor. Snart hittas det ett lik på stranden som gör att fallen blir själv mer oförklarade.

Klarar Jessica Niemi tillsammans med sina kollegor att koppla de konstiga försvinnande med den mördade kvinnan som hittades på stranden? Vem som står bakom kidnappningen av Lisa och Jason? Kommer polisen att hitta spår och lösa fallen innan den angriparen slår till igen? Alla dessa frågor besvaras direkt av Ondskans nätverk ljudbok.

Om författaren: Max Seeck

Max Seeck föddes 1985 och är en finsk författare bosatt i Helsingfors. Han har i flera år arbetat som filmproducent och varit författare samtidigt. Trots att han har skrivit några goda böcker inga av de har blivit så framgångsrika som Den trogne läsaren och dess fortsättning, Ondskans nätverk.

Hans fenomenala stil, levande beskrivningar och snabb tempo påbörjade serien om Jessica Niemi på ett oerhört utmärkt sätt. Böckerna Ondskans nätverk och Den trogne läsaren har snabbt samlat beundrare runt hela världen.

Seecks författarkarriär påbörjade när hans debutbok, Hammurabin enkelit publicerades. Mellan 2016 och 2022 har han publicerat sju böcker och det förväntas att serien om Jessica Niemi ska fortsättas.

För sina verk har han tilldelats viktiga priser från bland annat Storytel och Animus Awards 2020 för Den trogne läsaren.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk