reklamlänk

Onda drömmar Ljudbok

4.3/5

Författare: Anna Jansson

ljudbok

Introduktion

Onda drömmar skriven av Anna Jansson är en fortsättning på en otroligt lång och engagerande deckarserie om Maria Wern. Denna utmärkta deckare, Onda drömmar är redan den 23 delen. Därför är det ett måste att börja med de tidigare böckerna om man vill lyssna på Onda drömmar ljudbok gratis. Annars kan det vara svårt att hänga med handlingen i Onda drömmar ljudbok eftersom Anna Jansson antar att man vet vad som hände i de tidigare böckerna.

Uppläsaren i Onda drömmar ljudbok gratis är ingen annan än Marie Richardson vems röst får man känna igen inte bara från de tidigare böckerna om Maria Wern, men också sådana verk som Den fjärde doktrinen, Kaffe med mjölk, Betraktaren, Vinnarna eller En tredje man.

Onda drömmar: Handling

Onda drömmar satsar starkt på en blandning av huvudhandlingen med de sidiga handlingarna. I Onda drömmar ska vi inte bara följa en intressant utredning, men också vara med Maria Wern som har förlorat sin man. Tyvärr sorgen gör det svårt för henne att hålla sig lika fokuserat som vanligtvis. Maria är dock tvungen att offra sig helt och hållet och sätta sorgen på en andra plan när en treårig pojke försvinner utan spår.

Utredningen i Onda drömmar ljudbok ska låta Maria Wern att gräva ner sig i utredningen. När livet av en treårig pojke står på spel har hon inga tvivel att hon måste göra sitt bästa för att hitta några som helst spår. Och hon vet att hon är den som ska göra det bäst.

Allt börjar med att Amelie Muscat som är barnpsykolog förälskar sig i Laura som hon hade träffat på en kurs. De två klickar så bra att de bestämmer att flytta ihop. Tyvärr när Amelie ska passa på den treårige pojken händer det något oförutsett.

De enda de vet är att pojken har försvunnit på norra Gotland. Snart kommer Maria Wern att förstå att det var bara en början på en rad skakande händelser. Det är just Maria som ska vara tvungen att ta reda på hur de händelserna hänger samman trots sina privata problem.

Vad som hände med den pojken? Hur kommer Marias privata tragedi påverka utredningen? Och vilken som roll spelar Amelie och Laura i försvinnandet? Maria Wern kommer att ta reda på det och svara på ännu flera frågor i Onda drömmar ljudbok.

Om författaren: Anna Jansson

Anna Jansson föddes den 13 februari 1958 i Visby och är en väldigt känd svensk författare. Innan hon blev författare arbetade hon som sjuksköterska. Hon påbörjade sin allra mest populära serie om Maria Wern år 2000 med sin debutroman Stum sitter guden. Boken visade sig vara en så stor succe att hon släppte nya böcker i serien år för år i över 22 år.

Förutom serien om Maria Wern släppte Anna ganska många fristående böcker och påbörjade en annan serie om Kristoffer Bark som huvudperson. Några av hennes finaste verk är utan tvekan Onda drömmar, Inte ens det förflutna, Må döden sova, I stormen ska du dö och Stum sitter guden som påbörjade hennes mest populära serie.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk