Omgiven av psykopater Ljudbok

4.1/5

Författare: Thomas Erikson

ljudbok

Introduktion

Undrar du om du blir utnyttjad eller manipulerad? Har du stött på en person som är väldigt snäll men komplimangerna känns falska?

Eller vill du lära sig att identifiera psykopater i din omgivning?

Omgiven av psykopater skriven av Thomas Erikson är andra delen i serien „Omgiven av”. Den tar upp ett ämne av psykopater, deras särdrag och manipuleringsmetoder.

Omgiven av psykopater ljudbok gratis beskriver hur psykopater använder sig av sina offers svagheter.

Den visar att vissa människor har personlighet som är särskilt manipulativ. Boken beskriver noggrant verktyg som psykopater använder sig av för att vinna förtroende och sedan utnyttja sina offer.

Omgiven av idioter visar också hur kan man stå emot avancerade manipulation som psykopater använder sig av samt ger väldigt många exemplar på psykopaters skadligt beteende.

Denna ljudbok är ögonöppnande och kan rekommenderas för alla som på något sätt är intresserade av människors beteende.

Omgiven av psykopater: Handling

Omgiven av psykopater skriven av Thomas Eriksson förklarar på ett tydligt och lättförståeligt sätt hur man kan skydda sig mot psykopater och deras manipulativa beteenden. Syftet med den här ljudboken är att klargöra vad som betyder ordet ”psykopat”, hur man kan identifiera psykopater i sin omgivning och vad man ska göra när man har stött på en sådan person.

Tack vare boken får man lära sig vilken personlighetstyp man tillhör samt förstå sig själv bättre. Det gör också att man kan stå emot metoder som psykopater använder sig för att vinna förtroendet. Man får ta reda på vad som psykopater gör att de kan övertyga vem som helst om vad som helst.

Omgiven av psykopater ska vara fascinerande för varje lyssnare. Den ger inte bara många råd om psykopater men också om hur man ska fungera i samhället och olika kommunikationstips. Den lär en också vara bestämd när det behövs.

I Omgiven av psykopater ljudbok gratis tar upp författaren många fakta från sin egen erfarenhet. Hans fallstudie på ett bildligt sätt förklarar de mer komplexa begreppen samt underlättar lärandet.

Utan tvekan är det en av viktigaste böcker man ska läsa innan man ska stötta på en manipulativ person. Tack vare Omgiven av psykopater ljudbok inser man att alla har psykopater närmare än man tror. Varje av oss har träffat en psykopat.

Har du problem med en person som är charmig, trevlig och karismatisk men på samma gång utnyttjar personen andra? Är du i en relation med någon som manipulerar dig utan att bry sig om ditt välmående? Då är det dags att läsa Omgiven av psykopater och dra sina egna slutsatser.

Om författaren: Thomas Erikson

Thomas Erikson är en svensk ledarskapscoach och föreläsare som huvudsakligen fokuserar på människors beteende. Han är också författare till „Omgiven av”-serie som har blivit en enorm succé runt hela världen. Hans böcker beskriver han olika kommunikationsmetoder, vanliga beteenden och skillnader mellan särskilda karaktärstyper. Han delar av sig med en mängd olika råd och nyttiga information om mänskligt beteende.

Hittills har han skrivit fyra böcker i självutveckling genre och ytterligare fyra i Alex King- deckarserien. Han är också medförfattare i Rita Benson-serien skriven tillsammans med Christina Granbom.

Hans framstående verk är utan tvekan boken „Omgiven av psykopater” som har fått en stor internationell berömmelse och har varit på ledande platser på bästsäljarlistor.