Omgiven av idioter Ljudbok

4/5

Författare: Thomas Erikson

ljudbok

Introduktion

Har du någon gång provat att förklara något men ingen förstår dig? Verkar det ibland att den du pratar med är från en annorlunda planet? Då är Omgiven av idioter ljudbok ett perfekt förslag för dig.

Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstå är en bok som handlar om mänsklig kommunikation. Den beskriver de bästa metoderna samt listar de mest populära skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar.

Omgiven av idioter ljudbok gratis visar orsakerna till de vardagliga konflikter man hamnar i. Tack vare denna ljudbok får man lära sig också vad man kan göra åt dem.

Huvudsyftet med Omgiven av idioter ljudbok gratis är att förklara lyssnaren vad som är kommunikation, visa olika kommunikationsmetoder och personlighetstyper. Omgiven av idioter är nyttig för alla som ibland känner sig oförstådda eller vill lära sig lite mer om kommunikation.

Omgiven av idioter: Handling

Omgiven av idioter är ett verk som beskriver olika kommunikationstyper, ger lyssnarens många råd gällande kommunikation samt förklarar tendenserna hos olika personlighetstyper. Man får lära sig massa nyttiga kommunikationsknep och även om de vanligaste orsakerna till konflikter. Den gör det lättare att komma överens med andra människor oavsett deras karaktär.

Boken är skriven på ett väldigt lättförståeligt språk som är en stor fördel jämfört med andra böckerna på marknaden som rör sig om kommunikation. Det gör att ljudboken kan lyssnas av vem som helst och ändå blir förstått. Man behöver inte facklig kunskap i detta ämne för att förstå vad den beskriver. Omgiven av idioter är riktad mot lyssnare som inte har den vetenskapliga grunden i psykologi.

Den använder sig av förenklingar och generaliserar när det behövs, men det är inte alls störande. Omgiven av idioter får man tänka på vissa händelser i sin omgivning, på arbetsplats eller hemma. Automatiskt börjar man analysera vissa situationer som man har gått genom.

Omgiven av idioter tar upp vardagliga situationer som man kan hamna i och analyserar dem steg efter steg. Det är inte bara en guide utan fullständig samling av naturliga reflexer och beteenden som man kan möta i verkligheten.

Det som uppskattas är att Omgiven av idioter lägger fokus på vikten av mångfald i samhället samt förklarar varför det är viktigt. Allt förklaras på ett underhållande sätt så att det är lätt att hänga med.

Tack vare Omgiven av idioter får man förstå vad din omgivning egentligen försöker att säga dig. Boken är utan tvekan rolig och får man att ha många „aha-upplevelser”.

Om författaren: Thomas Erikson

Thomas Erikson, föddes 19 september 1965 är en svensk författare och ledarskapscoach. Han skriver böcker i självhjälpsgenre.

Han är författare till serien “Omgiven av” som är känd världens runt. Hans böcker handlar huvudsakligen om kommunikation och mänskligt beteende. I sin bok Omgiven av idioter förklarar han vilka är de vanligaste kommunikationsfelen. Han ger också många råd om vad som man kan göra för att förstå bättre människor i sin omgivning.

Hans böcker baseras på fakta och hans egna upplevelser och erfarenheter. Eriksons humoristiska skrivstil och karisma gör att hans böcker är väldigt intressanta, engagerande och otroligt informativa. Hittills har han publicerat 4 böcker i „Omgiven av”- serien: Omgiven av idioter, Omgiven av psykopater, Omgiven av dåliga chefar och Omgiven av latmaskar.