reklamlänk

Olympia Ljudbok

4.2/5

Författare: Mons Kallentoft

ljudbok

Introduktion

Olympia är den sjunde delen av Zackserien av Mons Kallentoft. Hela serien har blivit en internationell hit som säljs i många länder. Böcker i denna serie har publicerats varje år sedan 2014. Serien hyllas av läsare och de mest respekterade kritikerna runt om i världen.

Inspirationen för att skriva Zackserien var myten om Hercules 12 prestationer. Olympia är baserad på den elfte prestationen: utvinning av gyllene äpplen från Hesperides trädgård. Men det gör inte boken tråkig i det minsta. Tvärtom, det mytiska bakgrund gör att man kan påminna sig med goda gamla tider och lyssnar noggrant varenda sekund av ljudboken. Precis som alla andra böcker av Kallentoft är Olympia extremt intressant och jättespännande.

Olympia: Handling

Olympia ljudbok gratis är ett spännande förslag för alla som söker ett motsvar av actionfilm i bokform. Den är en häftig, fullspäckad med starka emotioner och livliga plotvridningar ljudbok som gör att man inte kan låta bli att lyssna vidare.

Det höga tempot, korta kapitel och fina cliffhanger driver på lyssnandet. Trots att det är den sjunde delen i serien kan den rekommenderas för alla som gillar snabb aktion. Det kan dock vara bättre att lyssna på dem i tur och ordning för att kunna hålla koll på alla detaljerna och hur alla fakta knytas ihop av Mons Kallentoft.

Ljudboken är utan tvekan riktad för vuxna då den är ofta ganska våldsam. Den huvudhandlingen börjar med att två barn avrättas av en okänd terrorsekt som tar ansvar för de fruktansvärda handlingar.

Det är naturligtvis Zack Herry och hans kollegor som ska ta hand om saken och hitta de som står bakom det. Inte så länge sedan har Zack tillsammans med Hebe fått en son som gör det ännu svårare att ta risken.

Kommer de att hitta mördaren? Vem eller vilka står bakom de fruktansvärda morden? Kommer de hinna att hitta de innan flera människor dör? Dessa frågor kommer besväras i Olympia ljudbok, så se till att lyssna igenom den noggrant.

Det är inte enkelt att hitta en bättre deckare än böcker i Zackserien. De tidigare böckerna satte höga förväntningar för författaren, men han klarade att leverera bok som är lika spännande som de tidigare delarna. Gillar man en bra och gripande deckare, så är Olympia ljudbok gratis utan tvekan ett fantastiskt förslag.

Om författaren: Mons Erik Ingemar Kallentoft

Mons Erik Ingemar Kallentoft är en svensk journalist och författare. Han specialiserar sig främst i spänningsomaner och biografier. Han arbetade också med reklam. Mons föddes den 15 april 1968 i Östergötland. Författaren tillbringade sin barndom i staden Ljungsbro, nära Linköping.

Bland annat skrev han 12 böcker om inspektören Malina Fors, som såldes i miljoner exemplar över hela världen. Hans första bok, Pesetas, publicerades 2000 och den var så bra att den fick Katapultpriset. Tillsammans med andra författare skapade han Hercules-serien. Eftersom den Zackserien är så framgångsrik kommer Mons att fortsätta med nya böcker.

För närvarande bor han i Stockholm. Han är väldigt populär och varje efterföljande bok skriven av honom blir en bästsäljare. Olympia, den nyaste kan vara ett bra exempel på det.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk