reklamlänk

Och nu är du tillbaka Ljudbok

4.1/5

Författare: Jill Mansell

ljudbok

Introduktion

Och nu är du tillbaka är en av de finaste feelgood romaner i serien Feelgood i Cornwall & Cotswolds. Eftersom boken är redan den sjätte delen i serien antar författaren att lyssnarna vet redan ditten och datten om händelserna från de föregående böcker. Därför om man hade velat lyssna på Och nu är du tillbaka ljudbok utan att fördjupa sig i de tidigare böcker, kan det vara svårt att hänga med handlingen.

Uppläsaren i den magiska Och nu är du tillbaka ljudbok gratis är ingen annan än Gunilla Leining, en stjärna i ljudbok världen. Hon hade läst sådana fantastiska böcker som serien om de sju systrarna, Pappas Pojke, Broder Jakob, Obscuritas och flera oförglömliga svenska böcker.

Man ska också understryka det fantastiskt arbetet gjort av Maggie Andersson som översatte boken till svenska. Man kan lätt känna den originella stämningen som Jill Mansell ville införa i Och nu är du tillbaka ljudbok gratis.

Och nu är du tillbaka: Handling

Den fängslande resan som Jill Mansell tar oss på i sin Och nu är du tillbaka är en ensamstående upplevelse. Mängden starka känslor, vackra beskrivningar och djupa karaktärer i boken gör att trots Och nu är du tillbaka är den sjätte boken i serien kan man inte ta sig ifrån den tills man är klar.

Huvudhandlingen i Och nu är du tillbaka ljudbok berättar om Didi, Shay Mason och hur de blev förälskade i varandra. Handlingen är starkt baserat på de tidigare böckerna i serien som gör att man inte skulle förstå vad som föregår ifall man skulle hoppa just i Och nu är du tillbaka.

Snart efter inledningen av Och nu är du tillbaka får vi veta att Shay försvann. Trots att hela byn försökte att hjälpa till med att hitta honom, fanns det inga spår eller ledtrådar som skulle peka på vad som hände med honom.

Tiden i Och nu är du tillbaka har gått och flera har redan glömt om Shay. Ingen trodde att han skulle återkomma till den lilla byn. Men helt plötsligt en dag blev hela staden i chock. Nästan tretton år senare efter att han försvann från ingenstans är han tillbaka i Elliscombe.

Anledningen till att han kom tillbaka var att Shay ville uppfylla sin pappas sista önskan. För Didi verkar det att han valde den värsta momenten som fanns. Hon ska snart gifta sig och Shay flyttar in i den bästa hotellrummet som finns.

Finns det en chans att de två ska bli ihop igen? Vad är det som orsakade att Shay försvann på så många år? Och vad är det som andra invånare av Elliscombes ska tänka på de två? Svaren finns i Och nu är du tillbaka ljudbok.

Om författaren: Jill Mansell

Jill Mansell är en brittisk författare och en av de bästsäljande författare i hela världen. Hennes böcker översätts gärna till flera olika språk och har hittills sålts i över fjorton miljoner exemplar runt hela världen.

Hon finns på med listan av de 20 mest framgångsrika brittiska författare och hennes värde ständigt ökar. Författarens karriär började 1991 med boken Fast Friends. Sedan dess skriver hon oavbrutet fram till 2020. I sin bibliografi har hon över 31 böcker varav Att välja den rätte, Och nu är du tillbaka och Du och jag för alltid är bara några av de finaste.

För sina böcker har Jill tilldelats ett antal olika priser och utmärkelser, men en av de viktigaste är Romantic Novelists Association’s Romantic Comedy pris för boken Take A Chance On Me.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk