reklamlänk

Natriumklorid Ljudbok

4.3/5

Författare: Jussi Adler-Olsen

ljudbok

Introduktion

Natriumklorid skriven av Jussi Adler-Olsen är en beroendeframkallande deckare som tar lyssnarna på en lång, fantastisk resa tillbaka i tiden till året 1988. I Natriumklorid blandar författaren nutiden med det förflutna så smidigt och fint sätt att man glömmer om verkligheten på långa timmar. Just Natriumklorid ljudbok gratis är över femton timmar lång.

Uppläsaren i den spännande Natriumklorid ljudbok gratis är Stefan Sauk. Han har sett till att hålla kvaliteten av inläsningen på den högsta möjliga nivån, precis som i sina andra inspelningar.

Det viktiga att nämna är författare som står bakom den svenska versionen av Natriumklorid, Djordje Zarkovic och Helena Hansson. Tillsammans hade de avspeglat den originella stämningen som Jussi har skapat i Natriumklorid ljudbok.

Natriumklorid: Handling

Natriumklorid är den nionde boken i serien Avdelning Q som kom ur penna av Jussi Adler-Olsen. Den fantastiska serien har samlat flera beundrare i hela norden och gjort Jussi till en av de mest populära nordiska författare.

Just den här boken, Natriumklorid, är fullspäckad med fantastiska vändningar i handlingen. Sammanhanget i Natriumklorid är dock starkt baserat på de tidigare böckerna i serien Avdelning Q som kan göra det svårt att hänga med handlingen om man inte hade lyssnat på de tidigare böckerna som Kvinnan i rummet, Flaskpost från Å, Den gränslöse eller Offer 2117.

Huvudhandlingen i Natriumklorid ljudbok kretsar runt en hemlighet som kom på dagsljus efter en kvinna hade begått ett självmord på sin 60-årsdag. Hennes död har orsakat att en gammal, olöst fall från 1988 har kommit fram. De detaljerna kan svara på flera frågor som polisen i området har försökt att hitta svar på i flera årtionden.

Natriumklorid ljudbok berättar om en mördare som i över trettio år har klarat att dölja sina brott på ett nästan perfekt sätt. På brottsplatsen fanns det inga ledtrådar och inget pekade på vem som egentligen hade kunnat ha att göra med mordet. Utredningen av den här komplexa saken faller till Carl, Rose, Assad och Gordon som tillsammans arbetar i Avdelning Q.

Kommer Avdelning Q att hitta svar på vem som egentligen ansvarar för de våldsamma morden i området? Vad är det som egentligen motiverade mördaren? Kan flera offer fortfarande vara utsatta för fara trots att flera år har gått? Natriumklorid är svaret på frågor man kan ha runt detta fängslande fall.

Om författaren: Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen eller egentligen Carl Valdemar Jussi Henry Adler-Olsen föddes den 2 augusti 1950 i Köpenhamn. Han är en dansk författare framförallt känd för sina thrillrar och kriminalromaner. Han har blivit känd internationellt snart efter att han påbörjade sin mest framgångsrika serien, Avdelning Q år 2007.

Debutromanen som kom ur hans penna hette Alfabethuset och publicerades i Sverige 2001. Under ett par år har han publicerat bara några böcker som Firmaknuseren eller Washington dekretet. Jussis författarkarriär fick fart efter boken Kvinnan i rummet kom på dagsljus.

För sina utmärkta böcker har Jussi tilldelats med sådana priser som Årets bästa bok enligt de danska bokhandlarna 2011 för Journal 64, Årets bästa skandinaviska kriminalroman 2010 för Flaskpost från P och flera andra.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk