reklamlänk

När vargarna kom Ljudbok

4/5

Författare: Charlotte McConaghy

ljudbok

Introduktion

Den charmerande romanen När vargarna kom är en kort, men fullspäckad med en spänning berättelse om kärlek, vänskap, naturen och de vackraste beskrivningar av Alaska.

I sin nyaste verk, När vargarna kom tar oss författaren Charlotte McConaghy till den mest magiska staten i USA, Alaska. Den underbara blandning av naturen och intressanta handlingen gör att man kan lyssna på När vargarna kom ljudbok gratis i flera timmar.

När vargarna kom ljudbok gratis är uppläst av Gunilla Leining som är en av de mest erfarna svenska uppläsare. Man ska också lägga märke till den fantastiska översättning av Carina Jansson som klarade att avspegla den originella stämningen. Överallt är När vargarna kom en oförglömlig roman som man inte får missa.

När vargarna kom: Handling

När vargarna kom berättar en gripande historia av Inti Flyn och hennes syster, Aggie. Huvudhandlingen i När vargarna kom ljudbok kretsar runt de två och ett team av biologer som har sett i sitt mål att få populationen av vargar att öka i regionen av de avlägsna högländerna i Skottland.

Efter flera månader av hård samarbete klarar de att återinföra vargarna dit de planerade. Trots att teamet klarade av, fanns det fortfarande flera problem på deras väg. De kunde inte låta bli och höll på med den snabba tempo av arbete för att hjälpa vargarna leva oberoende.

Tyvärr snart visar det sig att en av de lokalborna hittas livlös. Inti vet på direkten att vargarna kommer att vara i fara eftersom alla ska skylla döden på dem. Hon vill inte tro att de vargarna kunde faktiskt döda människan och bestämde sig att förklara det konstiga dödsfallet. Trots att det inte finns några klara ledtrådar på vad eller vem orsakade döden vet hon att hon måste ta sig an det nya uppdraget.

I sitt försök att rädda vargarna kommer hon att stöta på flera svåra beslut att ta och människor som inte kommer att vilja ge henne en hjälpande hand. Det som är värre är att om det inte var vargar som dödade mannen, vad som var det?

Kan det vara så att mannen dödades av någon människa? Hur är det möjligt att ingen vill se närmare på fallet? Och varför kommer hon utsättas för livsfara? De otroligt intressanta svaren finns tillgängliga i När vargarna kom ljudbok. Tycker man om engagerande romaner är utan tvekan När vargarna kom ljudbok ett fint val.

Om författaren: Charlotte McConaghy

Charlotte McConaghy är en otroligt populär författare bakom det fantastiska verket När vargarna kom. Hennes popularitet exploderade när hon publicerade sin debutroman, Den sista migrationen. Böckerna är översatta till svenska från engelska, men det utmärkta arbetet av översättaren gör att de håller Charlottes magiska stämning hela vägen ut.

Författarens stil och talang gör att hennes böcker har de naturliga flyt och driv i texten. Man brukar snabbt falla i Charlottes historier tack vare hennes naturliga gåvan.

Både När vargarna kom och Den sista migrationen blev snabbt internationella bästsäljare som gör Charlotte till en av de mest populära och framgångsrika författare i hela världen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk