reklamlänk

När regnen upphör Ljudbok

4.3/5

Författare: Dag Öhrlund

ljudbok

Introduktion

När regnen upphör är den femte bok om Ewert skriven av Dag Öhrlund. Ännu en gång Dag tar oss på en resa till Ewerts värld där vi bevittnar hur han löser gåvor som kommissarie.

Serien om Ewert Truut gav Dag Öhrlund internationellt erkännande. Författarens skrivstil bara kryddar till hela historien med roliga och underhållande kommentarer då och då. Tack vare När regnen upphör kan man ännu en gång följa Ewert i hans nya utredning. Den här gången handlar det om en serie till synes okopplade mord.

Kommer han att finna ut vem som är mördaren? Vad som väntar honom den här gången? När regnen upphör ljudbok svarar på dessa frågor, så hälsa på Ewert Truut värld än idag.

När regnen upphör: Handling

Boken När regnen upphör börjar med att Ewert hamnar på sjukhus där han drabbas av en stalker. Samtidigt är det massa problem och saker han måste tänka på och lösa. Hans förhållande är i dåligt skick och allt runt omkring verkar gå sönder.

I tillägg får han ett riktigt svårt fall att lösa. Någon skär halsen av en politiker utanför hans port på Strandvägen. Det handlar om ökande antal av konstiga morden. I första ögonblick verkar de inte någon koppling med varandra, men det hittas en spår som säger att alla de morden har något gemensamt. Det visar sig att hos alla offer finns det en del av en död mus gömd någonstans på brottsplatsen.

Fallet blir mer och mer intressant, men också skrämmande. Mördaren verkar ha allting planerat och det finns nästan inga ledtrådar som skulle kunna Ewert hitta förövaren.

Kommer Ewert att hitta balans mellan sina personliga problem och fallet som han har att lösa? Vad som kommer hända mellan Ewert och hans kvinnliga stalker?

Ännu en gång får vi bevittna Dag Öhrlunds underhållande talang. Han tar oss på en spännande resa i detektivvärld. Det finns också en rolig detalj som författaren brukar göra i sina böcker. Nämligen skriver han sig själv i handlingen i olika ställen i boken. Man vet aldrig var man kan stötta på honom som gör När regnen upphör ljudbok gratis själv mer underhållande.

När regnen upphör ljudbok gratis är en av bästa böcker i serien om Ewert Truut. Det är ingen brist om otroliga händelser samt fina beskrivningar som gör deckaren livlig. Dag Öhrlund och hans När regnen upphör visar helt annat perspektiv på Ewerts liv och avslöjar hans mänskliga ansikte.

Om författaren: Dag Öhrlund

Dag Öhrlund föddes den 30 oktober 1957 i Stockholm. Han är en svensk författare och före detta journalist och fotograf. Hittills har han skrivit eller medverkat i över 35 böcker.

Författaren är framför allt känd tack vare två kriminalserier. Den första handlar om Jacob Colt och Christopher Silfverbielke som han skriver tillsammans med Dan Buthler. Den andra berättar om en utmärkt kommissarie Evert Oswald Truut.

Öhrlund fick en internationell berömmelse efter att han har publicerat sin första bok i samarbete med Dan Buthler, Mord.net. Boken fick otroligt många priser, utmärkelser och fick första platser på bästsäljarlistor i Sverige.

Efter några stora succéer började han att skriva sin egen serie om Evert Truut. Den första boken kom ut 2014. Serien består av Besökaren, Där inga ögon ser, Tryggare kan ingen vara, Se till mig som liten är, Ingen lämnas kvar och När regnen upphör som kom ut 2020.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk