reklamlänk

Mytomanen Ljudbok

4.2/5

Författare: Sofie Sarenbrant

ljudbok

Introduktion

Mytomanen är den åttonde del i Sofie Sarenbrants succeserien om kriminalinspektören Emma Sköld. Serien är uppskattad av lyssnare och läsare runt hela världen samt för otroligt goda recensioner från kritiker från alla världen hörn.

Den här delen precis som de tidigare böckerna i serien är utgiven av Bookmark Förlag. Uppläsare av Mytomanen är Katarina Ewerlöf och ljudbok längd är nästan elva timmar.

Ännu en gång tar oss Sofie på en fantastisk resa till sin deckarvärld fullspäckad med intressanta intriger och oväntade plot vridningar. Massa lögner, märkliga sammanträffande och Emma Sköld som får i uppdrag att lösa ett till fall. Mytomanen ljudbok gratis är en efterlängtad del som förklarar massa intressanta frågor som ställdes i de förra böckerna i serien.

Mytomanen: Handling

Huvudhandlingen i Mytomanen cirklar runt en pojke som hittades död i Ålstensskogen. Han blev mördad och illa tilltygad. Förutom kommer det fram att hans värdesaker är försvunna. Misstankarna riktas mot en grupp av ungarna i Bromma, men det är bara början av utredningen.

Det är många frågor som man vill ställa på samma gång. Vem som står bakom mordet? Är det engångs fall eller kommer mördaren att angripa igen? Finns det några gömda ledtrådar som kommer att förklara saken?

Ju längre man fördjupar sig i saken tillsammans med Emma, desto mer saker inte stämmer. Det verkar att hennes kollegor döljer viktiga fakta, men det kan vara så att hon inte vill veta sanningen. Precis som det är i verkliga livet behöver hon möta fakta och ta några viktiga, livsändrande beslut. Snart kommer det förklaras hur kommer vår älskade inspektör att hantera den här otroligt komplicerade saken.

Emma Sköld visar sig vara en topp detektiv ännu en gång. Vi som lyssnare får följa med henne och analysera saken på samma sätt tack vare detaljnivå som Sofie Sarenbrant anpassade till Mytomanen ljudbok perfekt. Kriminalinspektören behöver utforska många svåra teman och titta på saken från lite annorlunda perspektiv än hon brukade göra förut.

Det många intressanta begrepp som Sofie Sarenbrant ville röra i Mytomanen. Klasskillnader, utanförskap och fördomar är bara en del av dem. Det vackra med författarens skrivstil är att hennes berättelser gör en helhet oavsett vilken som helst ämne hon skriver om. Man kan lätt se hennes livserfarenheter inblandade i bokens handling som gör Mytomanen ljudbok gratis väldigt autentisk.

Om författaren: Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant är en svensk författare som föddes den 4 januari 1978 i Stockholm. Hennes debutroman var en fristående bok Vecka 36 publicerad i 2010. Sedan 2010 har hon publicerat över 12 böcker varav Mytomanen och Skyddsängeln är de senaste.

Författaren är älskad av både kritiker och vanliga läsare tack vare sin stil och otroligt engagerande historier hon hittar på. Serien om Emma Sköld är älskad av människor runt hela världen som bekräftas av hur många böcker som säljs. Hon har nämligen sålt närmare 3 miljoner exemplar i över femton länder.

För sina fantastiska verk har hon fått två prestigefyllda priser, Årets svenska deckarförfattare respektive 2019 och 2020. Innan hon började sin framgångsrik karriär som författare arbetade hon som en journalist på Veckorevyn, Expressen, Friskispressen och Amelia.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk