reklamlänk

Mysteriet med hålet i väggen Ljudbok

4.4/5

Författare: Camilla Brinck

ljudbok

Introduktion

Boken Mysteriet med hålet i väggen är en lättbok för barn, utgiven i form av en ljudbok. Denna form gör det möjligt för föräldrar att hitta ett ledigt ögonblick medan barnet lyssnar på boken och utvecklar sin fantasi. Mysteriet med hålet i väggen ljudbok gratis är dock så intressant och inspirerande att även föräldrar kan nyttja ifrån den om de vill lyssna till den tillsammans med barnen. Den är också en utmärkt förslag för barn som behöver en så kallad kuddbok.

Många av oss hade en favoritbok när vi var små. Varje kväll, strax efter badet kunde man sätta sig i sängen lyssna på den samma historia oräkneliga gånger. Föräldrar var trötta på det, men för oss barn spelade det ingen roll.

Det handlade om att utveckla barns fantasi och nyfikenhet kring världen. Det är tack vare böcker som Mysteriet med hålet i väggen vår värld blir till en bättre plats.

Mysteriet med hålet i väggen: Handling

Boken Mysteriet med hålet i väggen berättar historien om två små möss. Mössen hette Musse och Helium och en dag hamnade de hos en liten tjej som hette Camilla. En vacker dag upptäckte de ett håll i vägen. Det är då äventyret hade börjat.

Hålet ledde dem till en värld som inte alls var lik vår och kallades för Djurriket. Efter en tid visar det sig att våra huvudkaraktärerna är prins och prinsessa av den nyupptäckta världen. Men med stor kraft kommer det alltid stort ansvar och det var så också den här gången. Musse och Helium i Mysteriet med hålet i väggen ljudbok gratis får ett mycket farligt och ansvarigt i uppdrag att lösa.

Tillsammans med sina nya vänner från Djurriket börjar de förberedda sig till sina livsäventyr. Det är den försvunna Guldosten som de måste hitta och försvara Djurriket frårn de ellaka Duvjägarna.

Mysteriet med hålet i väggen ljudbok är ett underbart förslag för alla barn och deras föräldrar som gillar barnböcker. Huvudhandlingen är anpassat för de yngra lyssnare, men själva historien är så schysst och intressant att ingen vuxen kommer att bli uttråkad. Ju längre man lyssnar på ljudboken desto mer gripande den blir. Det är garanterat att varje barn kommer att komma ihåg med de två mössen på länge.

I Mysteriet med hålet i väggen består av allt som krävs för att utveckla barnfantasi. Den är fullspäckad med otroliga beskrivningar och finaste plotvridningarna som engagerar lyssnare och låter de föreställa sig det fantastiska Djurrriket, Musse, Helium och hela omgivningen. Boken kan utan tvekan rekommenderas för alla som gillar att falla i fantasivärlden.

Om författaren: Camilla Brinck

Camilla Brinck föddes den 24 maj 1974 i Fittja i Botkyrka kommun. Hon är inte bara svensk författare men också popartist. Hennes första album släpptes 2001. Redan år 2005 har hon tagit sig till semifinalen i Melodifestivalen medd låten Jenny. Hon är mest känd för sina singlar och bokserien om Musse och Helium.

Den första boken i serien är Mysteriet med hålet i väggen och den blev enorm succe i Sverige som gjorde att hon fortsatte med skrivande. Sedan 2018 fram till 2020 har hon publicerat fyra böcker i den populära serien om två mössen.

På sin fritid jobbar hon som DJ och sångerska. De mest erkända låtarna är utan tvekan Tell Me, Bye Bye Forever (Chiki Chiki) och Heaven.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk