Munken som sålde sin ferrari Ljudbok

4.2/5

Författare: Robin Sharma

ljudbok

Introduktion

Munken som sålde sin Ferrari är skriven av Robin Sharma. Författaren tar oss med på en fantastisk resa som visar den inre förändringen inom advokaten Julian Mantle.

Boken Munken som sålde sin Ferrari är känslomässig och rörlig bild som visar hur ofullkomligheten av ens sinne kan påverka alla aspekter av ens liv. Den förser lyssnaren med många råd och lär på levande exemplar.

Tack vare Munken som sålde sin Ferrari ljudbok gratis kan man förstå vilka som är de viktigaste sakerna i livet. På ett underhållande sätt visar Sharma inte bara att det är möjligt att förändra sitt liv och sin dagliga rutin utan också perspektiv. Oavsett omständigheterna är man aldrig för gammal för att ändra sina vanor och hitta sin inre lugn.

Munken som sålde sin Ferrari: Handling

I början av Munken som sålde sin Ferrari möter vi en arrogant advokatstjärna. Trots att han bara är 53 år på grund av stress och livsstil ser han ut som en äldre man. Julian Mantle, huvudpersonen vi pratar om är framgångsrik i nästan alla delar av hans liv. Pengar, berömmelse och den sociala statusen är något att avundas.

Plötsligt spricker bubblan. Mantle får en hjärtattack i rättssalen, men han överlever.

Denna upplevelse var livsförändrande för honom. Efter återhämtningen bestämde han sig för att ha en längre paus från rättssalen. Under tiden åkte han till en liten by i Himalaya där han tillbringade nästan tre år. Tillsammans med “Sagers of Sivana” återupptäckte han sig själv.

När vi lyssnar på Munken som sålde sin Ferrari ljudbok får vi en berättelse som visar Julians inre utveckling. Hans resa och förståelse för den inre freden är utan tvekan inte bara underhållande utan också mycket lärorik. Mycket ofta gör den att man får en tankeställare. Många tankeväckande liknelser och historier gör att man har „aha-upplevelse” varje minut.

Munken som sålde sin Ferrari ljudbok gratis är en klassiker att komma igenom i självhjälp genren. Den har allt man behöver – intressanta plotvridningar, fantastisk, fängslande berättelse och otroligt engagerande språk som gör att man inte kan stoppa lyssna för att upptäcka vad som händer härnäst.

Sharmas Munken som sålde sin Ferrari är en slags bok som kan skaka oss, vända livet upp och ner och få oss att förstå vad som är viktigt i livet. Den ger perspektiv som ibland behövs för att börja tänka om sitt liv och ställa sig några viktiga frågor. Är jag riktigt glad? Vad som måste förändras om jag inte är det?

Om författaren: Robin Sharma

Robin Sharma föddes den 18 mars 1965. Han är före detta advokat kanadensisk advokat. Nu för tiden är han journalist och författare, men brukar leda föreläsningar då och då.

Han är särskild berömd tack vare sin bok Munken som sålde sin Ferrari. Den boken såldes i över 4 miljoner exemplar och har blivit översatt till 42 språk.

Hittills har Sharma skrivit 12 böcker, men Munken som sålde sin Ferrari är utan tvekan hans viktigaste och mest framgångsrikt verk.

Sharma leder kurser inom självutveckling. Han hjälper att öka produktivitet och berättar om sina egna program. På författarens hemsida kan man även läsa hans blogg.

Mer information om Robin Sharma kan du hitta på hans hemsida: https://www.robinsharma.com/