reklamlänk

Mörkare än midnatt Ljudbok

4.1/5

Författare: Michael Connelly

ljudbok

Introduktion

Mörkare än midnatt skriven av Michael Connelly är en spännande deckare fullspäckad med fantastiska vändningar i handlingen och en utmärkt cliffhanger. Den här Mörkare än midnatt ljudbok gratis kan få en att sträcklyssna på den trots att ljudboken är nästan tretton timmar lång.

Författaren har sett till att hålla språket, handlingen och beskrivningarna på allra högsta nivån. När man inser detaljnivån i Mörkare än midnatt låter lyssnarna att följa handlingen tillsammans med huvudkaraktärerna Renee Ballard och Harry Bosch, då förstår man vilket mästerverk den är.

Uppläsaren i Mörkare än midnatt ljudbok gratis är Magnus Roosmann som har på sitt konto flera fantastiska, framgångsrika ljudböcker. Hans röst och stil passar perfekt till denna utmärkta bok. Man ska också lägga märke till Patrik Hammarsten som översatte Mörkare än midnatt till svenska. Hans arbete får man att glömma att boken inte är ursprungligen skriven på svenska.

Mörkare än midnatt: Handling

Ännu en gång återkommer Michael Connelly med en fantastisk, fristående deckare, Mörkare än midnatt. Detta fantastiska verk blandar ihop massa spänning, starka karaktärer, djupa handlingar och en oväntad cliffhanger.

Lysningen varar i nästan 13 timmar, men det ger Michael tillräckligt mycket tid att inleda karaktärerna ordentligt, utveckla handlingen och kunna snabba på eller sakta ner tempot när det behövs. Med enkla ord ligger Mörkare än midnatt ljudbok på en perfekt balans som låter lyssnarna nyttja ifrån lyssningen.

Det viktiga att nämna är också översättningen av Mörkare än midnatt till svenska. Patrik Hammarsten har gjort ett underbart arbete. Trots att boken är över 320 sidor lång är det riktigt svårt att märka att boken inte var ursprungligen skriven på svenska. Alla detaljer, fakta, namn och olika handlingar stämmer ihop precis som i den originella versionen.

Huvudhandlingen i Mörkare än midnatt ljudbok kretsar runt ett märkligt mordfall. Handlingen äger rum på nyårsafton som skapar mycket kaos. Det är just våra huvudkaraktärer, Renee Ballard och Harry Bosch som får i uppdrag att hitta gärningsmannen och svara på de viktigaste frågorna.

Utredningen börjar ovanligt hårt. De har inte särskilt många detaljer att börja med, så de är tvungna att improvisera. Tyvärr snart efter det första mordet blir de kallade på plats till den nästa brottsplatsen. Det här offret blir mördad mitt i en folksamling.

Ballard Harry och Renee börjar knipa ihop de två morden. Ju djupare i utredningen desto mer fakta kommer fram och snart kommer till och med de två bli utsatta för risken. De brutala morden som sker kan vara riktade mot dem.

Klarar de att hitta gärningsmannen i tid? Vad är det som orsakar morden? Hur är det möjligt att nästan inga spår finns trots att mordet hände mitt i folksamlingen? Svaren finns i Mörkare än midnatt ljudbok.

Om författaren: Michael Connelly

Michael Connelly föddes den 21 juli 1956 i Philadelphia. Han är en amerikansk författare. manusförfattare och journalist mest känd för sin fantastisk serie om Harry Bosch. Bland annat skrev han också manuset till TV-serien level 9.

Debutromanen som kom ur han penna är Svart eko publicerat 1992. Redan hans första bok har blivit en enorm succe. Den hade till och med belönats med Edgarpriset för bästa debutdeckare som visar vilken fantastisk konst Michael har.

Ju djupare i karriären desto större succer har Michael haft. Romanen The Lincoln Lawyer (I lagens limo) som filmatiserades, ett par stora bästsäljare som Dockmakaren, Mörkare än natten, Mörkare än midnatt eller Gatans lag är bara några av hans finaste verk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk