Mord.net Ljudbok

3.7/5

Författare: Dan Buthler

ljudbok

Introduktion

Mord.net skriven av Dan Buthler och Dag Öhrlund är ett bra förslag för alla som gillar kriminella gåtor, intressanta vändningar och oförglömlig stämning som denna ljudbok inger.

Denna gratis ljudbok handlar om misstänkta mord som sker runt hela världen. Deckaren blandar ihop olika stilar och visar kemi mellan författarna. Man blir indragen i en mörk värld där okända mördare dödar sina offer via internet.

Mord.net ljudbok gratis visar att författarna vet mycket om världen, kulturella skillnader mellan länder och till och med hur lagen fungerar när det gäller internationella kriminella händelser. Det är ett rent nöje att få känna en sådan autentisk bild på hur denna gåta lösas.

Mord.net: Handling

Mord.net handlar om en massa ouppklarade mord som sker runt om i Europa. Det finns ledtrådar att liknande mord upprepas i USA. Poliskårer står maktlösa då man inte kan hitta några spår eller misstänkta. Det saknas nämligen motiv och detektiver börjar att förstå att saken är mycket mer allvarlig än de trodde i själva början.

Stora pengar, brottslighet, internationella förbindelser, datorer samt brutala och förbryllande mord. Det är det man kan hitta i Mord.net.

Poliskårer i hela världen samarbetar för att förklara vad som händer. Tack vare samarbete med sina utländska kollegor börjar den svenska polisen knyta upp fakta och få upp hela bilden på situationen. Många av spåren börjar att peka mot Ryssland där det byggdes ett gigantiskt mordnätverk.

Denna ljudbok väcker ett helt spektrum av känslor och kan utan tvekan riva ner den tredje väggen som står mellan läsaren och karaktärerna. Man börjar fundera över vad som händer och vem som står bakom morden.

Själva huvudhandlingen är inte bara otroligt intressant men också skrämmande. Mord.net ljudbok gratis visar hur maktlös polis kan vara och hur svårfångade mördarna vara. Dock är det ändå intressant att följa med den svenske polisen Jacob Colt och hitta ledtrådar som får en att förstå vem som är mördaren.

Författarna till Mord.net lyckades fånga detektivmysterierna på ett unikt och intressant sätt. I en engagerande stil visar de relationerna mellan länder, kulturella skillnader och svårigheterna som dyker upp när de undersöker frågor av sådan stor omfattning.
Mord.net ljudbok kan vara särskilt engagerande för de som gillar Internet-miljö som huvudämne i en kriminalroman.

Om författarna: Dan Buthler

Dan Buthler föddes i Rønne, Danmark 1965. Hans specialiteter är internet och marknadsföring. Hans bakgrund ger författarparets böcker en särskild och unik stil.

Dag Öhrlund är en svensk journalist och författare samt fotograf. Han föddes i Stockholm 1957. Han har medverkat i över 40 böcker som författare och fotograf.

De två författarna samarbetar sedan 2007 och skriver tillsammans otroligt bra kriminalromaner. Mord.net och hela romanserien om Jacob Colt och Christopher Silfverbielke som de skrev ihop får många pris och är välkänd i hela världen.

Deras samarbete födde över 13 böcker varav några blev lika stor succé som Mord.net. “Hämnaren”, “Kejsaren” eller “En nästan vanlig man” bör man läsa om man är intresserad av fortsättningen på Jacobs och Christophers historia.