reklamlänk

Mina åtta år i Kality Ljudbok

4.1/5

Författare: Ingela Jansson & Lena Lindehag

ljudbok

Introduktion

Mina åtta år i Kality är en stark biografi som berättar om livet och upplevelser av Ingela Jansson. Hon har i över åtta år varit fängslad i ökända Kality i Etiopien. Den här starka Mina åtta år i Kality förklarar steg för steg hur det har gått till att kvinnan försökte fly rättvisan i Sverige för att sedan hamna i ännu svårare läge mellan liv och död.

Medförfattaren i Mina åtta år i Kality är Lena Lindehag som hjälpte till med att strukturera boken ordentligt. Helheten kompletteras med den fantastiska inläsningen. Uppläsaren i Mina åtta år i Kality ljudbok gratis är Hedda Stiernstedt.

Mina åtta år i Kality: Handling

Mina åtta år i Kality berättar en stark, dramatisk men fängslande historia av Ingela Jansson. I sin nyaste bok, Mina åtta år i Kality förklarar hon steg för steg hur det har gått till att istället för att bli dömt till fängelse i Sverige hamnade hon i en av de värsta ställen i hela världen.

Som hon berättar i Mina åtta år i Kality ljudbok gratis i över åtta år var hon tvungen att kämpa för sitt liv dag för dag i Kality i Etiopien. Hon har dömts till en av de strängaste straff som finns i lagen, över 55 år.

Hon berättar om sin vardag, relationen med sin lilla, sjuåriga dotter och vad som egentligen hände att hon klarade att överleva detta skrämmande ställe. I Mina åtta år i Kality ljudbok får man stöta på beskrivningar och olika handlingar som man inte ens kan föreställa sig. De brutala bilder och skildringar som Ingela delar av med sig är med enkla ord fruktansvärda.

Vardagen i Kality var ständigt strävan för mat och dryck. Det fanns inget sånt som sjukvård. Ingen brydde sig om hon ska överleva eller inte. Hennes liv var i hennes och bara hennes händer. Om hon gav upp skulle det inte finnas någon som hade velat hjälpa till henne.

Det helvetet som hon har gått igenom under åtta år har präglat henne. Hon vet att det det finns osynliga märken på hennes psykisk hälsa som aldrig kommer att botas. Nu vill hon dela av med sig med sina starkaste minnen i Mina åtta år i Kality ljudbok.

Om författarna: Ingela Jansson och Lena Lindehag

Författarparet Ingela Jansson och Lena Lindehag presenterar en utmärk biografi om Ingela. De två klarade att skapa ett oförglömligt verk som engagerar lyssnarna på flera timmar och öppnar ögon på situationer och problem i andra delar av världen.

Ingela Jansson är en svensk som försökte att fly rättvisan. Beslutet som hon fattade kostade henne över åtta förfärliga år i Etiopien där hon fängslades i ökända Kality.

Lena Lindehag föddes den 8 oktober 1974 och är en svensk journalist, redaktör och författare. Hennes flera års erfarenhet i skrivande hjälpte till med att strukturera Mina åtta år i Kality ljudbok ordentligt och understryka de viktigaste delar av biografin.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk