reklamlänk

Min bästa väns pojkvän Ljudbok

3.9/5

Författare: Anna Keiler

ljudbok

Introduktion

Anna Keilers bok Min bästa väns pojkvän handlar om Caroline. Caroline har skiljt sig och har mer eller mindre förlorat hoppet om att bli förälskad igen. Min bästa väns pojkvän ljudbok berättar hur Caroline en dag träffar en man, i samband med att hon besöker sin farmor på ett äldreboende. Carolina blir blixtförälskad men ser också att mannen har vigselring så hon försöker glömma honom, trots att han ofta finns i hennes tankar.

Så träffar Carolines bästa vän Jennie en ny man, samma man som Caroline blivit blixtförälskad i tidigare. Min bästa väns pojkvän ljudbok gratis läses upp av Anja Lundqvist. Ljudbokens längd är 8 timmar 41 minuter.

Min bästa väns pojkvän: Handling

Min bästa väns pojkvän ljudbok är en humoristisk och romantisk berättelse om kärlek, vänskap och hopp. Boken handlar om relationer, svåra och djupa relationer men också om konsten att gå vidare och att våga ta chansen.

Min bästa väns pojkvän ljudbok handlar om Caroline som lever ensam efter en skilsmässa. Även om Caroline drömmer om kärleken har hon mer eller mindre gett om hoppet om att den verkliga kärleken skall komma på hennes väg. En dag när Caroline hälsar på sin farmor vid äldreboendet hon bor på, träffar hon Adam. Eftersom Adam bär vigselring försöker Caroline sitt bästa att glömma honom men mot hennes vilja finns Adam länge kvar i hennes tankar.

Adam har upplevt en svår tragedi ett par år tidigare och lever på grund av detta ensam. Han lever ett rutinmässigt liv som hans vänner upplever att han borde ändra på. Till slut går Adam motvilligt på att ladda ner en dejtingapp. Genom appen träffar Adam Jennie. Jennie är en levnadsglad kvinna som inte tar så allvarligt på saker och ting och Adam bestämmer sig för att ge deras förhållande en chans.

Min bästa väns pojkvän ljudbok berättar hur Jennie vill presentera Adam för sin bästa vän, Caroline. När Caroline träffar Adam blir hon chokad och alla känslor väller upp tillbaka till ytan. Caroline försöker i det längsta att dölja sina känslor för Adam, hon vill absolut inte såra sin bästa vän. Men till slut kan Caroline inte längre hejda sig och hon fattar ett drastiskt beslut. Ett beslut som kommer att förändra både hennes och andras liv för alltid.

Om författaren: Anna Keiler

Anna Keiler föddes år 1971, hon bor utanför Stockholm, på Ingarö. Hon debuterade som författare år 2011 med boken Nyckeln till det förflutna. Boken kom till efter att Keiler deltagit i en författarkurs. Efter det har Keiler skrivit böckerna Flickvänskontraktet år 2019 om Frida och Micke. Den andra boken om Frida och Micke Bröllopsavtalet utkom år 2020.

Keilers fjärde bok Min bästa väns pojkvän utkom våren 2022. Keiler är en feel good författare som i sina böcker fokuserar på människorelationer och kärlek.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk