reklamlänk

Mikael Persbrandt Ljudbok

4.4/5

Författare: Carl-Johan Vallgren

ljudbok

Introduktion

Mikael Persbrandt : Så som jag minns det är en fantastisk biografi skriven av Carl-Johan Vallgren i samarbete med Mikael Persbrandt. Boken ska vara ett perfekt förslag för alla som tycker om skådespelaren Mikael Persbrandt och hela filmbranschen i Sverige.

Mängden detaljer i Mikael Persbrandt ljudbok gratis, intressanta historier och finaste minnen gör att denna biografi är ett riktigt mästerverk. Utan tvekan fångar den på flera långa timmar som är över fjorton timmar lång.

Det som gör Mikael Persbrandt ljudbok gratis riktigt underhållande är att uppläsaren är själva Mikael Persbrandt. Hans röst och personlighet lägger till så mycket krydda att bokens ljudbok version är till och med bättre än dess vanliga, pappersversion.

Mikael Persbrandt: Handling

I Mikael Persbrandt : Så som jag minns det delar av sig Mikael med sina djupaste minnen, problem och djupa berättelser ur sitt liv. Han svarar på intressanta frågor från Carl-Johan Vallgren och berättar på ett väldigt ärligt sätt sin historia.

Mikael Persbrandt ljudbok är fullspäckad med Mikaels toppar och dalar. Vi får veta vad som fick honom gråta, vilken som sorgsen han var tvungen gå igenom och vilka som märkliga upplevelser har han haft. Man kan klart se att Mikael Persbrandt inte vill gömma några hemligheter. Han svarar helt ärligt på alla frågor som ställs och på ett sätt går ännu djupare i sina berättelser.

Ifrån Mikael Persbrandt ljudbok får vi lära oss inte bara om Mikaels liv men också om filmbranschen i Sverige. Han är inte rädd för att ta fram riktigt heta skvaller och minnen från det förflutna. Det i sin tur gör att spänningen i biografin håller sig på det högsta möjliga nivån hela vägen från första till sista minut.

Det är viktigt att understryka att Mikael Persbrandt : Så som jag minns det berättar inte bara om de underhållande och goda minnen. Han förnärmar också de största dramaten från sitt liv. Vi får kika i hans yngsta dagar när han växte upp med sina ensamstående mamma eller strävan för att bli skådespelare.

Därefter förklarar han hur det har gått till att Mikael Persbrandt tilldelades med sina dröm rollerna och de viktigaste succeer i sin karriär. Den gripande biografin visar noggrant varenda steg viktiga steg i Mikaels liv. Om man tycker om Mikael Persbrandt är hans biografi utan tvekan ett perfekt förslag.

Om författaren: Mikael Persbrandt

Carl-Johan Vallgren är en svensk författare och musiker föddes den 26 juli 1964 i Linköping. Han är framförallt känd för sina utmärkta böcker sådana som Den vidunderliga kärlekens historia.

Några ytterligare noterbara verk är utan tvekan Fågelkvinnan, Havsmannen, Svinen och såklart den senaste Mikael Persbrandt ljudbok.

Hans konst är dock inte bara begränsad till skrivande. Genom åren har han släppt över sju albumen varav Kärlek och andra katastrofer, I provinsen och Klädpoker med djävulen är de allra mest kända.

För sina verk har han tilldelats med några fina priser och utmärkelser som bekräftar hans talang. Några av de viktigaste är Augustpriset 2002 för Den vidunderliga kärlekens historia, Litteraturklubbens stora litteraturpris och Region Hallands kulturpris.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk