reklamlänk

Månsystern Ljudbok

4.3/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

Månsystern: Tiggys bok är den femte delen av en av de mest framgångsrika romanserier i hela världen, De sju systrarna. Författaren av boken var Lucinda Riley och uppläsaren i den svenska ljudboken är Gunilla Leining. Boken har översatts till svenska från engelska av Gabriella Andersson.

Serien om De sju systrarna består av åtta böcker. Varenda bok beskriver en av de sju systrar, täcker deras historia och berättar om ursprung av de adopterade systrarna. I Månsystern ljudbok gratis får vi lära känna Tiggy.

Hela serien är otroligt intressant och uppskattad runt hela världen. Trots att författaren har gått bort år 2021 popularitet av Månsystern ljudbok och hela serien ständigt ökar. Den irländska författaren klarade att avsluta serien trots att hon vad diagnoserad med matstrupscancer och hade gått bort bara efter några veckor efter den sista boken i serien publicerades.

Månsystern: Handling

Serien om De sju systrarna och särskilt Månsystern ljudbok är en otroligt engagerande och intressant serie som Lucinda Riley har hittat på. Hela berättelsen kretsar runt samma stäm som handlar om att sju systrar var adopterade av miljardären, Pa Salt. Mannen var hennes adoptivfar. Han reste genom världen och varenda syster adopterades på ett annat ställe.

Efter att Pa Salt hade gått bort, varje systern har fått ett sitt brev där Pa Salt gav de ledtrådar om var de har för ursprung. Genom åren har det varit hemlighet, men nu efter hans död delade han av sig med det.

Det är viktigt att understryka att Månsystern är den femte boken i serien. Om man skulle börja att lyssna på serien från Månsystern ljudbok kan det vara lite svårt att hänga med vad som händer och vem som är vissa karaktärerna då böckerna inte är ensamstående. Vissa saker förklaras i de tidigare böckerna som gör det viktigt att lyssna på dem i ordern.

Som tidigare sagt Månsystern berättar om Tiggy. Den systern har ett naturligt förmåga att skapa relationer med djur. Hon kan på ett viss kommunicera sig med dem. I Månsystern får vi se att hon inte var lika engagerad i att förstå vad hon har för ursprung som hennes systrar. Hon ville dock veta svar på frågan då det verkade vara Pa Salts vilja.

Under sin tjänst på godset Kinnaird hos Charlie, en grubblande man, fick hon veta några intressanta fakta. Hon fick lära känna en gammal man, Chilly, som berättar för henne att hennes naturliga förmågor är så sällsynta att under sitt liv har han bara sett en till flicka som kunde göra liknande saker. Flickans namn var Lucia och när Tiggy granskar lite mer om henne börjar hon förstå vad som egentligen hände.

Om författaren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var en irländsk författare. Hon var född den 16 februari 1965 och gick bort den 11 juni 2021. Författarens serie om De sju systrarna har fått enormt popularitet och hamnat på bästsäljarlistor över hela världen. De böckerna har sålts i imponerande antal av över 15 miljoner exemplar. Snart efter författarens död har böckerna blivit nummer ett bästsäljare i 25 länder.

För sina verk(bland annat för Månsystern ljudbok gratis) har Lucinda samlat flera viktiga pris och utmärkelser genom åren. Bland annat har hon fått Dutch Platinum Award för att det såldes 300,000 exemplar av en bok under ett år. Denna otroliga priset har tidigare vunnits av J. K. Rowling.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk