Mammas son banditen Ljudbok

3.9/5

Författare: Mehdi Seyyed & Arash Raoufi

ljudbok

Introduktion

Mammas son banditen är en brutal historia om kriminalitet i dagens Sverige. Romanen skriven av Mehdi Seyyed är en ärlig berättelse om själva författaren, hans familj och omgivning som skapar realiteten som de lever i. Mammas son banditen ljudbok gratis beskriver familjens flykt från Iran till Sverige, problem som de har stött på efter flykten och nuvarande liv samt relationer.

Tack vare Mammas son banditen får man förstå realiteten som flyktningar strävar med. Boken är skriven på relativt lätt sätt och det används många förenklingar samt slangord. Samtidigt gör det att man faller i stämningen som Mammas som banditen ljudbok skapar. Man blir med enkla ord fascinerad av de pågående äventyren. Kort sagt är det värt att hoppa i Mehdis skor och se hur flyktningsliv ser ut i dagens Sverige.

Mammas son banditen: Handling

Mammas son banditen är en berättelse om familjeproblem och banditliv som författaren, Mehdi Seyyed har gått igenom. Det är en otrolig historia fullspäckat med skratt, äventyr och brutala scener som är svåra att glömma själv efter lång tid. Brödraskapet, vännerna, familjen och kärlek är det som Mehdi i Mammas son banditen ljudbok gratis fokuserar mest.I början av berättelsen tar oss Mehdi på en intressant resa bak till Iran. Han visar oss en skildring av vackra naturen, färgstarka kulturen kontrasterande med krig och klasskillnader. Den är berättad på ett ärligt och fängslande sätt. Sedan tar oss Mehdi tillbaka till Sverige.

Mahdi i Mammas son banditen ger oss hela spektrum av känslor och emotioner. Lyssnaren kan få ett leende på ansikten och sekund senare bli förskräckt. Han visar också hur ser ut livet i Göteborgs undre värld. Den innehåller många personliga berättelser om Mehdis resa inom Bandidos, hans egna reflektioner och hans syn på framtiden.

Boken Mammas son banditen beskrivs av många som oväntat förhållande. Hela historien håller sig ihop, särskilt i början när Mehdi berättar om sin förflutna i Iran. Ju längre i boken vi gräver, desto mer brutal den blir. Man är slagen av dess rättframhet. Tack vare Mehdis karaktär blir Mammas son banditen ljudbok spännande hela vägen. När man är färdig med den, har man den känslan att man vill ha mer.

Många roliga inslag, exciterande plotvridningar och massa goda minnen är det som Mammas son banditen kan förse lyssnaren med. Det är inte lätt att hitta en till lika välskriven roman i denna genre.

Om författaren: Mehdi Seyyed & Arash Raoufi

Boken Mammas son banditen är skriven av författarparet Mehdi Seyyed och Arash Raouf.

Mehdi Seyyed är en iransk författare och en av ledare i Bandidos med en mörk historia bakom sig. Han kommer från Iran. Tillsammans med sin familj har de flyttat till Sverige på grund av krig i sitt hemland.

Baserat på sina upplevelser har han skrivit boken Mammas son banditen. Han berättar hur hans liv ser ut, beskriver sin historia, erfarenheter och berättar om intressanta anekdoter. Trots att Mammas son banditen var hans debut har författarparet klarat att skriva en bok som håller sig ihop, är strukturerad och helt enkelt väldigt intressant.