reklamlänk

Löpa varg Ljudbok

4.3/5

Författare: Kerstin Ekman

ljudbok

Introduktion

Löpa varg är en vacker roman som handlar om människans förhållande till natur och åldrande. Författare av Löpa varg är Kerstin Ekman och dess ljudbok version är uppläst av Lennart Jäkhel.

Språket i boken är fint precis som själva berättelsen. Det man kan uppskatta särskilt mycket är att boken är väldigt lärorik. Huvudkaraktären delar av sig med intressanta, djupa och kloka funderingar om saker som varje människa borde tänka på en dag.

Allt det kombineras till en djupt berörande roman. En av de största styrkor som Löpa varg ljudbok gratis har är att dess enkelhet. Trots att Löpa varg anses vara lite förutsägbar ibland understryker den vissa dilemma och saker som man inte tänker på varje dag.

Löpa varg: Handling

Löpa varg kan utan tvekan kallas för en nyskriven klassiker. Kerstin Ekman har sett till att språket i boken ska vara toppklass. Hon delar av sig med sina tankar i en form av en vacker, berörande och underhållande roman. Allt det kompletteras med en underbar uppläsning av Lennart Jähkel vems röst passar perfekt till Löpa varg ljudbok.

Så snart man börjar lyssna på Löpa varg blir det svårare och svårare att ta sig ifrån lyssnandet med varje minut. Tempot i berättelsen ökar med varje minut medan boken blir mer och mer beroendeframkallande ju längre Löpa varg ljudbok man är. Till slut blir man överraskad att det har redan gått fem timmar av lyssnandet och man vill ha mer.

Kerstin Ekman har lyckats att skriva en roman som passar både för äldre och yngre lyssnare. Den visar ett liv av människa vems förhållande med natur definierar hans tillvaro. I bakgrunden till huvudhandlingen för vi se hur människan utvecklade sig, få lyssna på hans minnen och andra intressanta historier från hans förflutna.

I Löpa varg ljudbok gratis bevisar Kerstin Ekman varför anses hon vara en av de skickligaste svenska författare. Hon inte bara levererade ett oförglömlig mästerverk, utan också att hon förstår vad mänsklighet betyder. Under lyssnandet kan man nästan känna sig om man var huvudkaraktären. Man ser, hör, känner och uppfattar precis det som Ulf.

Huvudhandlingen kretsar runt Ulf Norrstig som är pensionerad jägmästare som hade sett en varg. Hela situation kunde lika väl se ut som en ganska normal händelse, men det är minnen, berättelser och Ulfs omvärderingar som är så viktiga. Han delar av sig med sina tankar om naturen, livet och mera. Löpa varg ljudbok är ett slags verk som man inte får att hoppa över.

Om författaren: Kersin Ekman

Kersin Ekman är svensk författare. Hennes debut var i deckargenre, men snart visade det sig att hennes talang låter henne att fördjupa sig i andra genrer också. Författaren föddes den 27 augusti 1933 i Risinge och publicerade sin första bok 1959. Nu för tiden anses hon vara en av de skickligaste svenska författare.

Nu kommer hon tillbaka med en ny roman, Löpa Varg ljudbok där hon visar sin talang och skicklighet i hela sitt spektrum.

Listan på Kerstins priser och utmärkelser är otroligt lång och fullspäckad med massa viktiga positioner som inte borde hoppas över, men de viktigaste är utan tvekan Kellgrenpriset (1984), Övralidspriset (1991), Augustpriset (1993) för Händelser vid vatten , Nordiska rådets litteraturpris och Årets författare (1993).

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk