reklamlänk

Livvakten Ljudbok

4.1/5

Författare: Anna Karolina

ljudbok

Introduktion

Livvakten skriven av Anna Karolina är en spännande deckare och den andra boken i serien Ebba Tapper. Ljudboken publicerades av Bokfabriken förlag och är utgiven den första gången i September 2021.

Uppläsaren i Livvakten ljudbok gratis är Katarina Ewerlöf, en väldigt erfaren uppläsare med flera fantastiska upplästa böcker på sitt konto. Hennes röst passar perfekt till stämningen i boken som gör Livvakten till en beroendeframkallande ljudbok.

Denna ovanliga ljudboken karaktäriseras med massa snabb action, flera intressanta gåtor och oförglömliga plotvridningar. När man bara tänker att handlingen i Livvakten ljudbok ska lösa sig, kommer det flera situationer som får lyssnare att lyssna på den med vidöppna ögon. Det är en ljudbok som kan varmt rekommenderas.

Livvakten: Handling

Anna Karolina i Livvakten tar lyssnare på en magisk resa i sin deckarvärld. Man är omgiven av intressanta gåtor, mystiska människor och riktigt detaljerade beskrivningar. Allt det gör att man kan föreställa sig varje situation beskriven i Livvakten lika väl som själva författaren. Författarens konst och talang presenteras i hela spektrum som gör denna deckare till en av de bästa.

Så snart man börjar lyssna på Livvakten ljudbok får man ännu en gång följa den utmärkta utredaren Ebba Tappar. Huvudhandlingen börjar med att vi får veta att den känna miljardären Martin Spendel blir mördad. Utredningen pekar på att det är hans fru som står bakom mordet.

Anita Spendel påstår dock att hon är oskyldig och betalar för hjälp av en Advokatbyrå för att försvara henne. Såklart är det Ebba Tapper som får i uppdrag att hitta bevis som skulle peka på någon annan. Snart visar det sig att hela utredningen är mer farlig än Ebba trodde i själva början. Ebba blandas i en efterforskning och leds i världen fullspäckad av brott, gäng och skjutningar.

På samma tid får vi följa en annan tråd av Bianca Aquilera som rekryteras till bolag av den mördade miljardären, Martin Spendel. Hon är ensamstående mamma och kämpade med vardagen och så på ett magiskt sätt hennes karriär fick fart. Allt kring henne verkar mystiskt och konstigt. Det är får många frågetecken och för lite svar för att gå obemärkt.

Kommer Ebba att hitta svar på vem som egentligen mördade Biancas man? Vad är det som gjorde att just den miljardären blev målet? Kommer de att hitta några ledtrådar innan det nästa offret angripas? Alla de frågor besvaras i Livvakten ljudbok gratis.

Om författaren: Anna Karolina

Anna Karolina är författarnamnet som Anna Karolina Larsson gömmer sig bakom. Hon föddes den 3 september 1974 i Finspång och arbetade som polis för att senare bli en kriminalförfattare. Tack vare sin poliskarriär har hon fått flera inspirationer för sina böcker.

Författaren har utgiven seks böcker mellan 2014 och 2021: Stöld av babian, Står dig ingen åter, Förlorat ansikte, Sjusiffrigt och Livvakten. Alla hennes deckare är med enkla ord spännande, detaljerade och beroendeframkallande. Så snart man börjar lyssna på ljudböckerna är det riktigt svårt att sluta tills man vet vad exakt hände och alla frågor besvaras.

Hon delar av sig med nyheter från sitt liv och om nya böcker på sin hemsida: http://www.annakarolina.nu/ Man kan läsa recensioner om hennes böcker, om henne eller till och med ta kontakt med henne.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk