Lev livet fullt ut Ljudbok

4.2/5

Författare: Eckhart Tolle

ljudbok

Introduktion

Lev livet fullt ut ljudbok är en blandning av psykologisk bok om självutveckling, motivation. Den lär om andlig utveckling och delar ett antal mycket användbara och praktiska knep. Från de första minuterna av Lev livet fullt ut ljudbok gratis tar oss författaren på en spännande och engagerande resa genom de andliga dimensionerna.

Enligt Eckhart Tolle kroppen är en nyckel till vår interna kunskap och väg till den inre freden. Han säger också att utvecklingen av sinnet kommer att hjälpa lyssnaren att hitta sin verkliga identitet. Det är dock bara en liten del av det som Lev livet fullt ut pratar om.

Tolles Lev livet fullt ut ljudbok gratis är helt klart en enastående bok som hjälper till med att utveckla sin självdisciplin och självförståelse. Lyssnaren får kunskap som man inte ens visste att man saknade.

Lev livet fullt ut: Handling

Alla undrar ibland vad som är det viktigaste i livet. Vi tänker på våra dagliga rutiner, våra åtaganden och många andra aspekter av verkligheten. Men ibland känns det att det borde finnas något mer.

Tolles Lev livet fullt ut är en slags av bok som förklarar exakt människans tankar. De andliga dimensionerna, inre freden och självacceptans är vad alla behöver i sitt liv och omedvetet söker efter.

Med tanke på hur snabbt vi lever idag och den snabbt föränderliga världen är det bra att sakta ner då och då. Tiderna när vi kan tänka på oss själva och vår förståelse av livets betydelse är nyckeln till vår självutveckling.

Författarnas enkla och insiktsfulla sätt att uttrycka sina tankar och åsikter är det som gör Lev livet fullt ut till en värdig bok att gå igenom.

I Lev livet fullt ut provocerar han och inspirerar, men framför allt öppnar han ett fält för diskussioner.

Ibland när man har bråttom efter rikedom, karriär eller andra gods brukar man glömma att allt kommer att försvinna en dag. Folk glömmer att deras ungdom kommer att passera förr eller senare. Det är därför den andliga, inre utvecklingen är lika viktig att upprätthålla.

Lev livet fullt ut är utan tvekan livsförändrande bok. Man får ett helt nytt perspektiv på den omgivande verkligheten och hjälper en att lära sig att leva i nuet istället för konstant rusa efter sina mål.

Det mest spännande med lyssnandet är att man inser att det inte behövs fler fakta eller resurser för att komma överens med författarens resonemang. Den bästa, obestridliga källan är du och dina erfarenheter.

Om författaren: Eckhart Tolle

Eckhart Tolle (Ulrich Leonard Tölle) är författare till böcker och föreläsningar om andlighet varav Lev livet fullt ut är en av de viktigaste. Många kallar honom dagens andliga rådgivare.

Han föddes den 16 februari 1948 i Tyskland och studerade filosofi, psykologi och litteratur vid University of London. Fram till 1977 kämpade han med depression och hade självmordstankar.

Vid 29 års ålder genomgick han en andlig omvandling. Efter denna händelse blev han en andlig lärare och föreläsare.

Han hjälper människor från hela världen med sina problem. Tolle identifierar sig inte med någon religion utan använder buddhismens, hinduismens och många andra läror som bas för sina påståenden.

Han har skrivit många böcker som hjälper till att lära känna hans världsbild. Enligt Eckhart räknas bara här och nu.