Lär dig leva Ljudbok

4.1/5

Författare: Susan Billmark och Mats Billmark

ljudbok

Introduktion

Lär dig leva skriven av Susan Billmark och Mats Billmark är en extraordinär bok som hjälper till att minska stress. Författarna delar sin kunskap och personliga erfarenhet för att uppnå den perfekta balansen i livet.

Hemligheterna, teknikerna och olika metoder som avslöjas i Lär dig leva ljudbok gratis är unika. I Lär dig leva betonar författarna också hur viktigt det är att skapa god kommunikation i relationen.

Igenkänningsfaktorn i Lär dig leva är extremt hög. Lyssnaren kommer säkert att se sig själv i exemplen presenterade av Susan och Mats. Boken har allt som krävs för att förklara vägen till ett lugnt och harmoniskt liv.

Lär dig leva: Handling

Lär dig leva. Mindre stress – Mer närvaro är en särskild bok som förklarar vad som ska göras för att undvika stress i livet. Författarna ger oss ett brett spektrum av användbar kunskap. Tack vare Lär dig leva ljudbok gratis är det mycket lättare att förstå de vanligaste och upprepade misstagen som alla gör i sitt vardagliga liv.

På ett enkelt och förståeligt sätt förklarar de hur medveten närvaro är viktig för dig och människor i din omgivning. Lär dig leva är en slags bok som kompletterar din kunskap och erfarenhet oavsett i vilken stadium av livet du befinner dig för tillfället. Du kommer att gå igenom många „aha-upplevelser “, eftersom ämnena som tas upp i boken är gemensamma för många människor.

Utan tvekan innehåller boken mycket livsvisdom som bygger på författarnas professionella kunskap och erfarenhet. Författarna blandar ihop enkla exemplen för människor utan som inte är experter i kommunikation med mer avancerade exemplen för de som redan har någon bakgrund i ämnet.

Antalet konkreta och fantastiska tips är helt enkelt otroligt. Tack vare dess struktur uppmuntrar boken att användas dagligen som en slags guide. När du känner att du behöver råd kan du komma tillbaka till ämnet som passar dina behov.

Detta verk, Lär dig leva ljudbok, är en nyckel för din lycka, lugn och ro. Det ger ett rätt perspektiv för vem du är och vem du vill vara. Du kommer att inse att oavsett omständigheterna är det aldrig för sent för att hitta sitt nya jag. Ljudboken visar att man kan förändra sig själv, sitt liv och gå vidare för att nå sina mål.

Om författaren: Susan Billmark och Mats Billmark

Boken har skrivits av författarparet Susan Billmark och Mats Billmark.

Ulla Susan Billmark föddes den 6 juli 1961 och Mars Ove Lindqvist Billmark föddes den 21 mars 1963. Paret är särskilt känt tack vare boken Lär dig leva som släpptes först 2003. Då för tiden har den inte blivit något särskild stor succé. Några år hade de bearbetat boken och aktualiserat innehållet.

Det var bäst som kunde ha hänt. Boken fick enormt popularitet och detsamma hände med författarna. Lär dig leva var bäst säljande bok i Sverige 2015 med över 200 000 sålda exemplar.

Tillsammans har de skrivit över 10 böcker inom självhjälp genre.