reklamlänk

Längtan över Ådala Ljudbok

4.1/5

Författare: Åsa Liabäck

ljudbok

Introduktion

Längtan över Ådala skriven av Åsa Liabäck är en oförglömlig feelgoodroman i serien Ådala. Den utmärkta Längtan över Ådala ljudbok gratis är en fantastisk feelgood roman och efterträdare av I hjärtat av Ådala. Författaren klarade att förse oss med över 320 sidor av rent nöje som avspeglas i längden av Längtan över Ådala ljudbok som uppnår nästan tio timmar.

Uppläsaren i Längtan över Ådala ljudbok gratis är ingen annan än Anja Lundqvist som man får känna igen från den första boken i serien. Såklart är serien Ådala inte hennes första inläsningar. Hon läste upp sådana fantastiska verk som Dejta aldrig på en onsdag, Konsten att laga ett hjärta, Jorden runt till dig och eller De fyra vindarna.

Längtan över Ådala: Handling

Längtan över Ådala är en slags feelgood roman som stannar med lyssnaren för längre. Alla de fantastiska beskrivningar, djupa handlingen och karismatiska karaktärer som man stöter på medan man lyssnar på Längtan över Ådala ljudbok gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet tills man är klar med den.

Åsa Liabäck som står bakom Längtan över Ådala klarar att skapa en charmerande stämning i sina böcker. Hon gör att så snart man fördjupar sig i handlingen, glömmer man om verkligheten. Allt det gör att Längtan över Ådala och hela serien Ådala är riktiga mästerverk.

Just i Längtan över Ådala får vi ännu en gång återkomma till Ådala. Den staden som aldrig står still snabbar på eftersom en ny säsong kommer. Staden ännu en gång kommer att vara fullspäckad med odlande och spirande relationer, kärlek och oförglömliga upplevelser av människor som aldrig kommer att glömma om det magiska stället.

Du huvudkaraktärerna Anna, Patric, Margareta , Rune, Stephanie och Ragnar gör Längtan över Ådala till enastående upplevelse. De djupa känslor, oväntade vändningar i handlingen gör att man vill återkomma till boken så ofta som det går. Författaren av Längtan över Ådala klarade att skapa en slags stämning som stannar med lyssnaren på längre och får en att fundera över sitt eget liv, sina val och olika problem en stöter på.

Vill du ännu en gång bli en del av den stora familjen av Ådala? Vad är det som Åsa ska visa oss i Längtan över Ådala? Och vad som hände mellan den första och andra boken i serien? Svaren finns såklart i Längtan över Ådala ljudbok.

Om författaren: Åsa Liabäck

Åsa Liabäck är en svensk författare och familjeterapeut till yrket. Hennes författarkarriär började relativt nyligen. Debutromanen, I hjärtat av Ådala, som påbörjade hela serien Ådala släppte hon år 2021. Den boken har snabbt gjort Åsa en populär författare i den svenska feelgood genre. För att hålla sig på toppen har hon fortsatt att skriva och nu återkommer hon med efterträdaren, Längtan över Ådala.

Böckerna som kommer ur Åsas penna har en helt magisk stämning. Stilen och talangen som Åsa har får hennes historier att överraska lyssnarna genom hela boken för att till slut explodera med de helt oförväntade cliffhangers. Utan tvekan är Åsas I hjärtat av Ådala och Längtan över Ådala ett måste om man tycker om feelgood romaner.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk