reklamlänk

Långt hemifrån Ljudbok

4.4/5

Författare: Cathy Glass

ljudbok

Introduktion

Långt hemifrån är en sorglig och äkta berättelse skriven av Cathy Glass. Cathy Glass är en av de mest kända fostermammor i världen. Hon har flera års erfarenhet som fostermamma och klarade att samarbeta och rätta till flera hopplösa barn som ingen annan kunde hantera.

Tack vare sitt tålamod, talang och färdigheter har hon förbättrat liv av flera barn. Nu lär hon människor om vad det betyder att var fosterförälder och vilka svårigheter kan man stöta på. Hon delar av sig med sina upplevelser, erfarenhet och intressanta, ovanliga barn som hon hade arbetat med genom åren.

Cathy Glass är ett framstående exempel på en perfekt fosterförälder som man kan ha som en förebild.

Långt hemifrån: Handling

I Långt hemifrån berättar Cathy Glass en gripande och väldigt intressant historia om en liten flicka vid namnet Anna. Hon är ett väldigt problematiskt barn som ingen fosterförälder kan hantera trots flera försök. Trots att hon är bara två år gammal, är hon väldigt våldsam, aggressiv. De vanliga fosterförälder som enligt Långt hemifrån ljudbok gratis försöker rätta till hennes beteende misslyckas regelbundet. Därför har hon hamnat hos Cathy Glass som är en av de bästa fostermammor som finns.

Boken Långt hemifrån börjar med att vi få lära känna ett par som bestämde sig att adoptera ett barn från ett av de östeuropeiska barnhemmen. När de äntligen anländer på plats, får de veta att flickan som de ville adoptera i första plats hade dött. Trots att de är väldigt sorgliga, blir de erbjudna med att adoptera ett annat barn istället. Det är första gång vi får se vem som Anna egentligen är.

I första ögonblick verkar det att allt ska gå som det ska. De verkar ha väldigt positiv inställning mot barnet trots att Anna inte vill samarbeta. Det visar dock sig att hon är svårare att hantera än de trodde i själva början. Flickan är så aggressiv och problematisk att de inte har annat att göra än att lämna henne tillbaka i barnhemmet.

Det är då Cathy Glass lär känna flickan och bestämmer att adoptera henne. Långt hemifrån ljudbok berättar väldigt ingående hur hela processen såg ut och vad Cathy var tvungen att göra för att komma överens med liten Anna. Kommer hon att lyckas? Vad krävs det av Cathy för att hitta lösning på Annas beteende? Svaret på frågorna finns i Långt hemifrån ljudbok gratis.

Om författaren: Cathy Glass

Cathy Glass är en av de mest kända fosterföräldrar i hela världen. Genom åren har hon samlat otroligt många lärorika och användbara minnen. Nu efter flera års erfarenhet är hon redo att berätta om sina upplevelser som fosterförälder.

Tack vare berättelser som Långt hemifrån kan man förstå vad det betyder att uppfostra barn som fosterförälder. Hon går in i viktiga detaljer utan censur och får man att förstå både fördelar och nackdelar av livet som hon bestämde leva.

Det att ge någon hem och familj är något som borde uppskattas utan tvekan. Cathy gör själv svårare steget och försöker hjälpa de barn som har förlorat hopp och börjar utveckla sina försvarsreaktioner för att inte bli sårad igen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk