reklamlänk

Kvinnor utan nåd Ljudbok

3.7/5

Författare: Camilla Läckberg

ljudbok

Introduktion

Camilla Lackbärg och hennes underbara deckare är kända världens runt sedan flera år. Kvinnor utan nåd är en av hennes mest framgångsrika böcker och andra delen i Hämndserien.

Boken består av två kortare romaner varav båda är extremt spännande. Serien är lika en annan serie om Faye som Camilla har skrivit tidigare. Ibland kan boken verka förutsägbart och lite stereotypiskt, men den är också underhållande från första till sista minut.

Man kan njuta av boken då kort romanerna är lite skräck-inspirerade. Likaväl andra Camillas böcker också Kvinnor utan nåd ljudbok är helt beroendeframkallande. Så fort man börjar lyssna på den fantastiska deckaren kan man inte sluta tills man är klar. Ännu en gång klarade Camilla att bygga upp en historia som får lyssnare att få gåshud.

Kvinnor utan nåd: Handling

Gå i fängelse och Kvinnor utan nåd är en fantastisk deckare som består av två kortare böcker. Stilen i boken är väldigt lik författarens annan serie om Faye. Huvudhandlingarna i Kvinnor utan nåd är intressanta och håller lyssnare i spänning.

Den första delen av Kvinnor utan nåd ljudbok gratis handlar om fyra ungdomar. Eftersom de har varit vänner sedan de var barn, bestämde de att fira nyår tillsammans. För att göra det på ett lyxigt och underhållande sätt hyrde en villa utanför Stockholm där de ville göra ett fint, stort party.

Trots att det verkar att deras liv är perfekt, gömmer de några fruktansvärda hemligheter som de inte ens delar med varandra. Så snart festen börjar, visar det sig att det inte kommer vara en vanlig, lugn natt. Rätt efter de har börjat spela ett parti Monopol, hemligheterna kommer fram.

Den andra delen handlar huvudsakligen om tre kvinnor. Ingrid Steen, hon är en vanlig, äldre kvinna som lever det nästan perfekta livet. Hon verkar ha allt som man skulle kunna drömma om. Hennes make är en riktigt framgångsrik man. Tillsammans har de en dotter samt äger en stor och vacker villa.

Sedan får vi lära känna Victoria Brunberg som lever ett lugnt liv på landet. Hon hade flyttat på landet från Ryssland. Den tredje kvinnan heter Birgitta Nilsson, en lärare gillad av sina studenter. Birgitta har en man och två fantastiska barn.

I första ögonblick kan det verka att de tre kvinnorna har allt som man skulle behöva för att vara lycklig. Det visar dock sig att tillsammans kommer de att göra något som ingen skulle förvänta. Kvinnor utan nåd ljudbok gratis svarar på vad är deras plan och om de kommer att lyckas.

Om författaren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, egentligen Jean Edith Camilla Läckberg Sköld är en otroligt framgångsrik svensk författare. Hennes deckarserie är kända världens runt och de hamnar på högsta platsen på bästsäljarlistor regelbundet. Kvinnor utan nåd också fick vara på bästsäljarlistor i flera veckor i rad.

Hon föddes den 30 augusti 1974 i Fjällbacka. Camilla gillar att ha många bollar i luften som gör att hon gärna engagerar sig i flera olika projekt på samma tid. Förutom att hon är en författare är hon också en entreprenör och utbildad civilekonom.

Författaren är känd framför allt tack vare Fjällbacka- serien, men även de resterande serierna är riktigt framgångsrika. Två av hennes framstående priser är SKTF:s pris Årets författare 2005, Folkets litteraturpris 2006. Hon har även fått Europas sjätte bäst säljande författare 2009 och Sveriges bäst säljande författare 2009.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk