reklamlänk

Kråkfällan Ljudbok

3.7/5

Författare: Ann Cleeves

ljudbok

Introduktion

Kråkfällan som kom ur penna av Ann Cleeves är en klassisk deckare med underbar spänning hela vägen från första till sista minut. Det är också den första boken i Vera Stanhope ljudbok gratis serien. Man kan snabbt märka att Kråkfällan är en början på en längre serie då Ann tar mycket tid för ordentlig inledning och beskrivningar av huvudkaraktärerna. Allt det gör att Kråkfällan från serien Veta Stanhope ljudbok är över femton och halv timme lång.

Uppläsaren i Kråkfällan ljudbok är den berömda Anne Maria Kill som har några fina ljudböcker i sin bibliografi. Bland annat fick man lyssna på hennes inläsning i sådana ljudböcker som I skuggan av dig, En främling knackar på din dörr eller Den gråtande violinisten.

Kråkfällan: Handling

Kråkfällan är en början på en utmärk deckarserie om Vera Stanhope. Den utmärkta Kråkfällan ljudbok visar hur spännande och beroendeframkallande klassiska deckare kan vara. Ann Cleeves bevisade att deckargenre fortfarande har väldigt mycket att erbjuda och det enda som blockerar författare är nya ideer.

Tack vare Kråkfällan ljudbok gratis får man ännu en gång få lyssna på en deckare som väcker fantasi, får man att hoppa i utredningen tillsammans med huvudkaraktärerna och analysera de pågående handlingar så djupt att man börjar ha sina egna misstankar. Med enkla ord Kråkfällan ljudbok gratis får lyssnarna att få känna sig som om de lyssnade på deckare för första gången.

Huvudhandlingen i Kråkfällan börjar ganska drastiskt och väcker flera frågor som blir besvarade senare under bokens gång. Allt börjar med tre kvinnor som bestämde sig att tillbringa tid tillsammans i en stuga i Penniska bergen. De tre kvinnorna heter Anne, Rachel och Grace. Snart efter att Rachel anländer till stugan som den första av de tre, inser hon att i stugan finns det en kropp.

Allt pekar på att detta var ett självmord, men ju längre i Kråkfällan desto farligare och mer skrämmande situationen blir. Det visar sig att snart inträffar det ett till dödsfall. Då var det tiden när Vera Stanhope påbörjade sin utredning och bestämde sig att pussla ihop fallet.

Kommer Vera att svara på vem som står bakom de konstiga mörden? Vad är det som egentligen hände i stugan? Och vad är det som de tre kvinnorna försöker att gömma? Vera kommer att svara på alla dessa frågor i Kråkfällan ljudbok.

Om författaren: Ann Cleeves

Ann Cleeves föddes 1954 och är en av de mest framgångsrika brittiska kriminalförfattare. Hennes mest kända verk är utan tvekan romanserien om Vera Stanhope som Kråkfällan är en del av. Hennes fantastiska böcker har till och med filmatiserats i TV serier Ett fall för Vera och Shetland.

För sina utmärkta böcker har hon till och med fått några viktiga priser som The duncan Lawrie Dagger 2006 för boken Svart som natten och CWA Diamond Dagger 2017. År 2014 tilldelades hon titeln av Hedersdoktor vid University of Sunderland.

I sin bibliografi har hon över trettio böcker varav nästan hälften har blivit översatta till svenska. Sådana serier som Shetland Island, Vera Stanhope och North Devon definierar på nytt vad en underbar deckare egentligen betyder.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk