reklamlänk

Korthuset Ljudbok

4.2/5

Författare: Jonas Eriksson & Anders Cedhamre

ljudbok

Introduktion

Korthuset : En domares berättelse om kickarna och spelet bakom världsfotbollen är en underhållande biografi av Jonas Eriksson som i nästan tjugo år har varit en av Fifas toppdomare. Nu efter flera år delar han av sig med sina minnen, roliga och sorgliga händelser som han har erfarit och vad som händer bakom kulisserna inför och efter matchar.

Den andra författaren i Korthuset ljudbok gratis är Anders Cedhamre som hjälpte att skapa struktur och få fram alla de mest underhållande fakta som Jonas kom ihåg med.

Uppläsaren i den spännande biografin Korthuset är ingen annan än själva Anders Eriksson. Det gör Korthuset ljudbok väldigt autentisk och får man vilja att lyssna noggrant på vad han berättar om.

Korthuset: Handling

I Korthuset Jonas delar av sig med sina mest underhållande, kontroversiella och bästa minnen ur sin artons år erfarenhet i fotbollsvärlden. Genom åren som domare för Fifa har han samlat ett antal upplevelser som inte många kunde erfara.

Bland annat berättar han om sin väg till toppen och vilka som krav ställs inför Fifa domare. Han lägger till många pikanta detaljer om hur fotbollsvärlden är präglad av korruption och politik. I sina minnen nämner han hur det är att samarbeta med vissa världsstjärnor och förklarar hur hans arbete såg ut.

Korthuset ljudbok förnärmar vad det egentligen betyder att vara fotbollsdomare för Fifa, hur hans dag såg ut och vilka som problem sto de inför varje match. De var tvungna bland annat att hålla sig i bra form eftersom varenda domare blev utfrysta om de inte kunde klara av de extrema fysiska tester som Fifa krävde av sina domare.

Han förklarade i Korthuset ljudbok också vilken stor press Fifa domare var under. Oavsett hur många år erfarenhet man är som domare, är det bara en dålig match och man kan bli allas hatobjekt. Just domaren blir ansvarig för lagets resultat.

Genom Korthuset skildrar Jonas också den utmärkta, oförglömliga känslan man har när man går ut på världens största fotbollsarenorna i världen för att bli domare i de viktigaste matcherna.

Vill du ta reda på hur fotbollsdomarens liv ser ut? Vad det egentligen betyder att arbeta för Fifa? Eller tycker du om pikanta detaljer om vad som händer bakom kulisserna innan och efter matchar på världens största fotbollsarenorna i världen? Korthuset ljudbok gratis svarar på alla de och flera frågor man kan ha om domares liv.

Om författarna: Anders Cedhamre och Jonas Eriksson

Författarna bakom Korthuset är Anders Cedhamre och Jonas Eriksson. I resultat har de skrivit denna underbar biografi.

Jonas Eriksson har i flera år arbetat som en av världens toppklass domare för Fifa. Han föddes den 28 mars 1974 i Luleå. Hans karriär påbörjade år 1988 och snabbt utvecklades för att bli distriktsdomare 1989, förbundsdomare 1994 och elitdomare 2000. År 2002 började han arbeta för Fifa och genom åren dömt över 340 matcher.

Anders Cedhamre är en svensk författare och journalis som till och med hade varit tv-chef på Discovery. Under sin karriär har han arbetat för sådana stora märken Aftonbladet eller Expressen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk