reklamlänk

Kokain Ljudbok

4.4/5

Författare: Pascal Engman

ljudbok

Introduktion

Kokain skriven av den svenske författaren Pascal Engman är en spännande thriller värt att rekommendera. Den fjärde och efterlängtade delen i serien om Vanessa Frank har tusentals beundrare runt hela Sverige. Den fantastiska Kokain ljudbok är uppföljaren av Eldslandet, Råttkungen och Änkorna.

Uppläsaren i boken Stefan Sauk som var uppläsaren i de föregående böckerna också. Trots att ljudboken är över femton och halv timme lång kan man inte sluta lyssna tills man är klar. Stämningen som Stefan skapar är oförglömlig. När man är klar den enda frågan man kan ha är när som kommer den nästa boken publiceras. Ljudboken Kokain kan utan tvekan rekommenderas för alla som gillar okonventionella deckare.

Kokain: Handling

Kokain ljudbok är en utmärkt deckare och den fjärde boken i serie om Vanessa Frank. Boken är fullspäckad av fantastiska plotvridningar, finaste gåtor och djupa, intressanta karaktärer. Man kan lätt känna författaren konst och kunskap samt flera år av erfarenhet av den bästa slags av journalistik. Det är också enkelt att märka att Pascal har förbättrat sin stil sedan sin debutbok, Patrioterna som publicerades 2017.

Trots att Kokain ljudbok är den fjärde delen i serien kan den lyssnas till som en ensamstående bok. Det är bäst att börja från den första delen, men författaren ser till att leda handlingen på så sätt att man kan lätt lära känna karaktärerna på nytt eller enkelt förstå vem som är vem.

Huvudhandlingen i Kokain ljudbok gratis börjar med att vi får erfara ett brutalt mord på gatan i Järva. Allt pekar på att offret vad medlem i en av de två rivaliserande gängorna i området. Efter en kort utredning visar det sig att mordet var faktiskt hämnd av en av gängorna.

Området blir så småningom omgiven av skräck, misshandel och farliga människor som inte är rädda för att mörda de som kommer att försöka att motstå dem. Vanessas Frank får i uppgift att förklara vem exakt står bakom mordet och bestraffa alla engagerade i denna situation.

De två gängorna som rivaliserar med varandra är YBT och Vargarna och det är de hon ska börja utredningen med. Hon vet från själva början att det kan vara en av de farligaste utredningarna i hennes liv. Kommer Vanessa att hitta mördaren? Varför blev just den personen mördat på gatan? Kommer hon att hitta svar innan gängskjutningar ska få flera offer? Alla de svar finns såklart i Kokain ljudbok gratis.

Om författaren: Pascal Engman

Pascal Engman är en före detta journalist och krönikör, just nu arbetar han som författare. Han föddes den 30 juli 1986 i Stockholm. I sin bibliografi samlade han seks böcker publicerade mellan 2017 och 2021. Fyra av de tillhör serien om Vanessa Frank: Eldslandet, Råttkungen, Ankorna och Kokain.

Författaren publicerade sin första bok Patrioterna 2017. Ett år senare publicerade han i samarbete med Samir Badran boken Samir & Viktor. Redan samma år påbörjade han sin mest populära och framgångsrika serien om Vanessa Frank. Nu återkommer han med den fjärde boken i serien Kokain som efterlängtas av seriens beundrare runt hela Sverige och världen. Författaren bestämde att översätta böcker vidare och sålde rättigheterna till boken till flera länder sådana som Tyskland, Polen eller Spanien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk