reklamlänk

Klassisk rebell Ljudbok

4.1/5

Författare: Linda Lampenius

ljudbok

Introduktion

Klassisk rebell är en självbiografisk bok skriven av Linda Lampenius. Det viktiga är att det fanns ingen som hjälpte henne i skrivande som kan klart ses, då bokens språk känns väldigt naturligt ut. Så snart man börjar läsa boken får man en känsla att man lyssnar på själva Linda.

Det som är värt att understryka är att Linda är också uppläsaren i ljudbok version av Klassisk rebell. Man får lyssna på henne berätta de historierna som hon hade själv beskrivit som ger Klassisk rebell ljudbok själv mer autenticitet.

I Klassisk rebell ljudbok delar hon av sig med sina djupaste hemligheter. Linda är inte rädd för att avslöja vissa minnen och händelser som hon aldrig berättade om förut.

Klassisk rebell: Handling

Klassisk rebell är en självbiografi där Linda Lampenius delar av sig med sina djupaste minnen och historier. Hon berättar om hela sitt liv och visar oss hela spektrum av händelser som börjar i hennes yngsta år för att sedan hoppa över till verkligheten.

Boken Klassisk rebell kan på något sätt vara en slags medicin för Linda som hon själv använder för att göra upp med sitt förflutna. Hon skriver om saker som påverkade henne starkt som person och vissa av dem verkar fortfarande ha hennes uppmärksamhet.

Tack vare sin karriär, lever Linda i flera olika verkligheter, liv och världar. Det gör att hon kan se på saker från helt olika håll än andra människor. Hon är inte rädd för att analysera sitt förflutna framför större publik och försöka tillsammans med mottagare av Klassisk rebell ljudbok förstå vem hon egentligen är och varför.

Lite senare i Klassisk rebell ljudbok gratis analyserar hon några av hennes viktigaste val i livet som definierar vem hon är: violinist, modell, TV-stjärna och till slut varumärke. Alla de orden beskriver vissa av hennes sysselsättningar, men bara när de kombineras börjar man förstå hennes karriär som helhet.

Vissa av bilder som Linda skildrar framför sina lyssnare i Klassisk rebell ljudbok gratis är ganska drastiska. Hennes yngsta år var utan tvekan svåra på flera olika nivåer. Inte bara hennes föräldrar hade stora förväntningar, men också alla omkring, inklusive lärare hade några krav som hon försökte uppfylla. Det gjorde att Linda blev en riktig stark personlighet. Hon fick lära sig vad som är viktigt är livet och när det är dags att säga slut.

Om författaren: Linda Lampenius

Linda Lampenius är en av de mest kända finlandssvenska violinister. Hon föddes den 26 februari i Helsingfors och bestämde sig att använda sitt riktiga namn bara i Norden. Internationellt är hon mer känd under namnet Linda Brava.

Hennes karriär i största del kretsar runt musik, TV och varumärket som hon klarade att bygga upp runt sin personlighet. Genom åren som artist klarade hon att publicera flera soloalbum, till exempel Det första, Linda Brava, Nordic Light och Angels.

I hennes bibliografi kan vi få se bara två böcker mellan 2003 och 2021, Lampenius Linda och Klassisk Rebell. Trots att hon inte sysslar med skrivande särskilt mycket, är båda böcker otroligt engagerande och framförallt äkta.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk