reklamlänk

Kirskålsgrannar Ljudbok

3.5/5

Författare: Jenny Clevström

ljudbok

Introduktion

Kirskålsgrannar är en härlig berättelse om Skånes vackra landskap, konkurrens och snyggaste trädgårdar. Författaren, Jenny Clevström klarade att avspegla den skånska stämningen och byggde otroligt realistiska karaktärer som man gillar från den första sekunden av ljudboken. Dess uppläsare är Sofia Berntson som på ett magiskt sätt gör den magiska stämningen ännu bättre.

I Kirskålsgrannar får vi se vad det egentligen betyder att tävla och konkurrera. I ljudboken är det inledd en romantisk cliffhanger som gör att det inte går att hoppas över. Det är en lättläst roman med intressanta och engagerande handlingar som de flesta vuxna skulle njuta av.

Om man gillar lätta, spännande historier med massa finaste känslor, då Kirskålsgrannar ljudbok är den bästa att lyssna genom.

Kirskålsgrannar: Handling

Kirskålsgrannar är en magisk berättelse med massa humör och roliga detaljer som man börjar märka när man lyssnar genom den flera gånger.

Huvudhandlingen kretsar runt två huvudkaraktärerna, Pommie och Frank som båda är trädgårdsstjärnor. Pommie anses vara bygdens bästa trädgårdsstjärna mellan Frank har vunnit några större pris. Vackra, doftande blommor, trädgårdsmiljöer och härliga bilder som Kirskålsgrannar ljudbok gratis är fullspäckad med gör den till ett framstående exempel på en bok i feel good stil.

Alla beskrivningarna och händelser från Jenny Clevström gör att det är väldigt lätt att föreställa sig vad som föregår. Med massa trevliga händelser, en perfekt bild på naturen, värme, intriger, skratt och kärlek är det ett fint förslag för en ljudbok som man kan lyssna på medan man ligger på en filt i gräset.

Det som man måste erkänna är att författaren klarar att balansera på en perfekt detaljnivå. Beskrivningarna är noggranna, men på samma tid ger utrymme för egna tolkningar. Efter bara några minuter får man se själv hur otroligt underhållande Kirskålsgrannar ljudbok gratis är.

Romanen visar ett nytt perspektiv på tävlingar och kärlek samt hur konkurrens kan bygga upp vackra känslor mellan människor som i första ögonblick inte skulle misstänka det. Romantisk stämning, fint väder och en stor portion humor är just det som kan förväntas av Kirskålsgrannar.

Redan från första sidorna kastar oss Jenny i huvudhandlingen där vi ser vad Pommie tänker om sin nya granne, Frank. Lyssnaren får bevittna hur Pommies känslor för Frank ökar och blir mer och mer allvarliga trots att hon inte verkar vilja det.

Om författaren: Jenny Clevström

Jenny Clevström är en svensk författare och tidigare journalist. Hon har varit bosatt i Stockholm sedan över 20 år. Hon arbetar huvudsakligen med kommunikation som gjorde att hon fick arbeta i sådana stora städer som Moskva, Paris, London eller New York.

Nyligen har hon bestämt sig att publicera sin första bok. Hennes debutroman om trädgårdar, kärlek och konkurrens har blivit en enorm succe. Kirkskålsgrannar är den första delen i serien om Pommie och Frank rivaliserar mot varandra. Den har publicerats under LB förlag och får hittils massa trevliga och positiva recensioner.

Man kan lätt se att hennes stil och talang låter henne skapa roande verklighetsflykt i Kirskålsgrannar. Nu är det bara att vänta på hennes nya böcker som ska komplettera denna underbara serien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk