reklamlänk

Kastanjemannen Ljudbok

4.3/5

Författare: Søren Sveistrup

ljudbok

Introduktion

Kastanjemannen är en deckare som inte ska missas. Den är en fullständig deckare med massa spännande vändningar och högt tempo som gör den till en otroligt överraskande bok. Författaren av Kastanjemannen är dansk, Søren Sveistrup. Hans böcker gärna översättas till flera språk som ständigt ökar hans popularitet.

Søren Sveistrup är välkänd runt hela världen med massa böcker på bästsäljarlistor och underbara succeer i tv-branschen. Hans talang för manusskrivande är så fantastisk att man kan lätt känna hur behagligt känner han sig i deckargenre. Flyt i boken, underbara beskrivningar och oförglömliga handlingar älskas av både vanliga lyssnare och kritiker runt hela världen.

Nu återkommer han med en ny deckare, Kastanjemannen ljudbok. Boken är en vacker bekräftelse på hans talang och alla priser som han hade tilldelat genom åren.

Kastanjemannen: Handling

Kastanjemannen är en toppkvalite deckare. Uppläsaren i boken är Mattias Linderoth. Han gör att trots Kastanjemannen ljudbok gratis är nästan 15 timmar långa känns det som en bara kort berättelse. Allt det kryddas till med fantastiska översättningen av Kalle Hedström Gustafsson. Översättaren klarade att behålla det högsta kvalitet av boken, dess tempo och vackert språk.

Huvudhandlinen i Kastanjemannen ljudbok börjar riktigt snabbt med att vi får följa på en mordplats. Det hittas en mördad kvinna. Hon mördades på en lekplats i Köpenhamn. Tyvärr finns det nästan inga ledtrådar förutom en liten figur. Det ser ut att figuren lämnades av mördaren.

Det som är så spännande med boken är att ju djupare i historien vi gräver desto flera vändningar och intressanta handlingar kommer upp. Snart visar det sig att på figuren finns det fingeravtryck av en flicka. Den flickan har dock varit försvunnen för över ett år utan spår.

Alla de frågorna som ställs i boken får man att sträcklyssna på Kastanjemannen ljudbok. Inte ofta får man stöta på en lika engagerande och beroendeframkallande bok. Vem som är flickan som försvann? Hur är det möjligt att flickan lämnade sina fingeravtryck på figuren? Kommer polisen att hitta mördaren innan hen slår igen? Vem som egentligen står bakom mordet och varför han angriparen dödat just den här kvinnan? Alla frågor besvaras i Kastanjemannen ljudbok..

Trots att boken publicerades 2019, dess popularitet ökar ständigt. Det kan vara orsakad av att den är fullspäckad med detaljer. Ju flera gånger man lyssnar på ljudboken desto flera intressanta fakta kan man märka till. En riktig toppklass deckare.

Om författaren: Søren Sveistrup

Søren Sveistrup är en dansk författare och en välkänd manusförfattare med flera framgångsrika danska tv-serie. De mest populära är Forbrydelsen, Forbrydelsen II och Forbrydelsen III. Han föddes den 7:de januari 1968 i Kastrup i Danmark.

Författarens böcker filmatiseras väldigt gärna som bekräftas med att en av hans senaste böcker, Kastanjemannen blir en tv-serie. Hittills har han tagit del i över 10 stora produktioner förutom Forbrydelsen I, II och III. De viktigaste är utan tvekan Der kommer en dag, Kastanjemannen, Nikolaj & Julie och Hotellet.

För sina verk och böcker har han tilldelats flera pris, men två av de viktigaste är British Academy Television Awards for Forbrydelsen och International Emmy Award for Nikolaj & Julie.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk