reklamlänk

Karlstad Zoologiska Ljudbok

4.1/5

Författare: Hanna Hellquist

ljudbok

Introduktion

Karlstad Zoologiska är en trevlig, underhållande och lärorik självbiografi av Hanna Hellquist. Boken fokuserar på Hannas barndom och hur hennes liv såg ut då för tiden. Det är många som kan känna igen henne från kroniker på DN, men nu i hennes Karlstad Zoologiska får vi läsa om henne som aldrig för.

I sin Karlstad Zoologiska delar hon av sig med sina starkaste minnen, hur hennes förflutna ser ut och vad det var som gjorde att hon inte riktigt var lycklig. Livet bland djur och uppväxtskildring hade dock både toppar och dalar och hon är inte rädd för att berättar om hur det såg ut i verkligheten i sin Karlstad Zoologiska ljudbok gratis.

Karlstad Zoologiska: Handling

Karlstad Zoologiska är en självbiografi av en kvinna som har tillbringat hela livet med olika slags djur. Henne hela tillvaro består av de större och mindre djuren eller husdjuren som fyllde varenda centimeter av hennes föräldrars hus.

Nu efter flera år bryter hon tystnad och berättar noggrant om vad hennes barndom såg ut. Hon är inte rädd för att dela av sig med de kontroversiella åsikter och allt som man skulle kunna tycka är privat. Med enkla ord låter hon med Karlstad Zoologiska lyssnarna att få smaka på hela spektrum av hennes känslor.

Man måste erkänna att Karlstad Zoologiska ljudbok gratis är skriven på en väldigt koncist sätt. Hennes beskrivningar och historier är fullspäckade med detaljer men varenda av de engagerar. Det gör att Karlstad Zoologiska ljudbok är bara fem timmar lång. Lyckligtvis är det bara en fördel eftersom man kan med enkla ord sträcklyssna på Karlstad Zoologiska ljudbok.

Vissa av minnen som Hanna Hellquist delar av sig gör att man får rysningar på baken. De besluten och svåra upplevelser som hennes föräldrar orsakade i barndomen visar att Hanna var bara en del av en större helhet och inte den viktigaste av “barnen”.

Körsbär på tårtan är att uppläsaren i Karlstad Zoologiska ljudbok är själva författaren, Hanna Hellquist. Hennes röst gör att Karlstad Zoologiska låter väldigt naturligt ut. Hon är också den enda som vet precis vilka som delar av Karlstad Zoologiska ljudbok ska understrykas och var som leder historierna som hon påbörjar. Utan tvekan gör hennes röst boken till en mycket mer autentisk som i sin tur gör att den är otroligt underhållande.

Om författaren: Hanna Hellquist

Hanna Hellquist föddes den 24 juli 1980 i Karlstad och är en svensk författare, krönikör och programledare med flera års erfarenhet i varenda av dessa yrken. Trots att hon redan har några böcker i sin bibliografi, ett av de viktigaste verk som hon blev allra känd redan 2009 när den publicerades är Karlstad Zoologiska.

Hennes karriär i nöjesbranschen började 2009 när hon fick ställning som programledare på Morgonpasset i P3 där hon har arbetat i över elva kommande år. Förutom det fick hon också en stor popularitet tack vare sina tv-serier Jakten på lyckan och Jakten på det perfekta livet som publicerades respektive 2011 och 2012.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk