reklamlänk

Kärleksbrevet Ljudbok

4.3/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

Kärleksbrevet är en romantisk berättelse skriven av författaren till en riktigt framgångsrik serie De sju systrarna, Lucinda Riley. Hon var en typ av författare som alltid lade märke till detaljer. Berättelserna som kom ur hennes penna har alltid höljt den högsta möjliga nivån. Så är det också med Kärleksbrevet som är en riktigt spännande roman.

Uppläsaren i Kärleksbrevet ljudbok gratis precis som i flera Lucindas verk är ingen annan än Gunilla Leining. Hon har blivit den huvuda rösten i de svenska inläsningar av Lucindas böcker. Och det var meningen eftersom hon klarar att avspegla den originella stämningen på ett fantastiskt sätt. Hennes stil och talang lägger till själen till Kärleksbrevet ljudbok gratis.

Kärleksbrevet: Handling

Kärleksbrevet är en spännande berättelse om en kunglig skandal. Denna roman är fullspäckad med svek och flera starka vändningar i handlingen som gör att man fördjupar sig i historien starkare och starkare ju längre i Kärleksbrevet ljudbok man blir.

Lucinda kunde skapa riktigt beroendeframkallande böcker som Kärleksbrevet kan bekräfta utan de minsta problem. Denna magiska samtidsroman förser lyssnarna med över fjorton timmar av underhållning.

Huvudhandlingen i Kärleksbrevet ljudbok berättar om Joanna och en hemlighet som kan skaka hela brittiska etablissemanget. Hemligheten som sir James bar på sig kom på dagsljus när han avled 95 år gammal.

Joanna Haslam som arbetar som en journalist får i uppdrag att bli med på begravningen. På begravningen får hon plats vid en gammal kvinna. Det är just hennes som lite längre i Kärleksbrevet skickar henne en hemligt brev.

I brevet stod det några fakta som lät henne gräva i saken. Ju djupare i fallet desto mer skakande fakta kom fram. Hon börjar att se alla lögner som täckte hemligheten i över sjuttio år. Samtidigt börjar hon förstå att hennes liv är utsatt för fara. De starka, inblandade krafter kommer att försöka stoppa henne från att avslöja sanningen.

Den här magiska resan bak i tiden till 1990-talets London är inget annat än ett spännande mästerverk. Man borde tacka Lucinda för en fantastisk litteratur som hon lämnade efter sig. Allt i Kärleksbrevet spelar ihop. Detaljnivå som låter lyssnarna att glömma om verkligheten, spännande vändningar i handlingen, djupa karaktärer och mycket mer gör att Kärleksbrevet ljudbok fångar i flera långa timmar.

Om författaren: Lucinda Riley

Lucinda Riley föddes den 16 februari 1965 i Lisburn och avkom den 11 juni 2021 i Lisburn. Hon var en av de mest framgångsrika författare och skådespelare i Norra Irland. Hennes fantastiska böcker och enorma talang gjorde henne till en av de mest populära författare i hela världen.

Hennes allra populäraste serien är utan tvekan serien om De sju systrarna. Den bestod av sju böcker där varje beskrev en av systrarna, deras ursprung och upplevelser. Den sista, avslutande boken i serien heter Den saknade systern och den blev publicerad bara några veckor innan Lucinda hade avlidit.

Just den här boken, Kärleksbrevet har Lucinda publicerat år 2018 när serien om de sju systrarna var redan på gång. Inte bara blev Kärleksbrevet lika populär, men underströk hur fantastisk och mångfaldig författare Lucinda var.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk