reklamlänk

Je m'appelle Agneta Ljudbok

4.3/5

Författare: Emma Hamberg

ljudbok

Introduktion

Emma Hamberg i Je m’appelle Agneta bär några viktiga meddelande som hon vill dela av sig med lyssnare. Romanen låter man värdera sitt eget liv och komma till viktiga slutsatser som kan få en att förändra sitt liv.

Ännu en gång återkommer Emma Hamberg med en spännande roman. Je m’appelle Agneta ljudbok är lika fantastisk som författarens framstående verk sådana som Singel i stan, Linas kvällsbok och Mossvikenfruar – chansen.

En av de viktigaste slutsatser som Agneta kommer fram till är att livet är för kort för att vara olycklig. Man borde njuta av livet så mycket som det går och göra vad man vill och låta andra människor göra detsamma. Men hur vill hon uppnå detta läge?

Je m'appelle Agneta: Handling

Agneta i Je m’appelle Agneta är en vanlig kvinna på fyrtionio år. Hon har inte stora talanger eller fantastiskt jobb som skulle dra in massa pengar till familjen. Hennes barn är utflugna och hör av sig bara när de behöver pengar. Kollegor på jobbet verkar inte ha någon intresse i henne.

För att göra saken värre hennes man bekänner principen som säger att man är vad man konsumerar. Det gör att hon inte får dricka sitt älskade vin eller käka marmelad. Agnetas enda njutning i livet är att ligga i sängen, dricka vin som hon klarade att smyga och titta på TV. Med enkla ord är hon stängt i ett tråkigt verklighet som i första anblick inte kan förändras.

Så snart Agneta inser att hon inte vill acceptera livet som det är i nuläge söker hon något nytt äventyr. Lyckligtvis hittar hon en jätteintressant jobbannons i Frankrike där en svensktalande hushållerska behövs. Det är då något spricker i henne.

Vågar hon ta det nästa steg och försöka förändra sitt liv? Vad som ska hända om hon bestämmer sig flytta till Frankrike? Kommer hon att förstå vad är det som ger henne lycka i livet? Frågorna besvaras i Je m’appelle Agneta ljudbok gratis .

Bara några dagar senare är hon till sin och andras förvåning i Provence. Det är då hennes äventyr får fart och hon får börja leva sitt liv på nytt precis som hon ville.

Je m’appelle Agneta är en utmärkt, inspirerande bok. Ljuvliga beskrivningar och fantastiska karaktärer som Emma skapade gör denna roman till riktigt rolig och autentisk. Det är ingen brist om skratt och härlig humor. Det som uppskattas särskilt mycket är att själva författaren har uppläst ljudbok version av Je m’appelle Agneta.

Om författaren: Emma Hamberg

Emma Hamberg föddes den 18 februari 1971. Hon är svensk författare, chefredaktör, programledare och illustratör. Sedan flera år är hon aktiv i media. Mellan 2000 och 2001 arbetade hon på Veckorevyn och varit programledare i Sveriges Radio P3 för programmet Ketchup.

När hon arbetade för Veckorevyn var hon också ansvarig för illustrationer för Serien Singel i stan. Hon är särskilt känd för Singel i stan, Mossvikenfruar – chansen och Linas kvällsbok. Det är dock några andra böcker i hennes bibliografi som man inte bör hoppa över: Husmorsorna: the ultimate köksalmanacka, Larma, släcka, rädda i Rosengädda, Resten av allt är vårt och såklart den nysläppta Je m’appelle Agneta ljudbok gratis.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk