reklamlänk

Jagad Ljudbok

3.9/5

Författare: Lotta Luxenburg

ljudbok

Introduktion

Jagad är den fjärde boken i Lottas succeserien vars huvudkaraktärerna är Nick Johansson och Klara Pil.

Författaren bakom den underbara serien är ingen annan än Lotta Luxenburg, en av de mest kända svenska deckarförfattare.

Uppläsare i Jagad ljudbok gratis är Maria Lyckow som läste upp alla de föregående böckerna i serien.

Jagad, precis som alla bokens föregångare karakteriserar sig med en unik stil. Handlingen i boken går riktigt snabbt som gör att man ska lyssna på den fokuserad. Annars kan det vara lite svårt att hänga med de pågående handlingarna.

Action i Jagad ljudbok gör att man lyssnar på den med vidöppna ögon från första till sista minut. Boken är fullspäckad med spännande och beroendeframkallande plotvridningar och cliffhangern som byggs genom boken är ett riktigt mästerverk.

Jagad: Handling

I Jagad kan vi ännu en gång träffa våra favorita kriminalkommissarie Nick Johansson och hans kollega Klara Pil. Eftersom Jagad ljudbok är redan den fjärde boken i serien, Lotta Luxenburg behöver inte att slösa tid på onödiga inledningar eller beskrivningar. Hon antar att lyssnare vet precis vem som huvudkaraktärerna är. Det enda hon fokuserar på är att ge lyssnare uppdatering om vad som hände mellan den tredje och fjärde boken.

Författarens konst och talang låter lyssnare att hoppa i huvudhandlingen riktigt snabbt. Så fort man börjar känna stämningen som man är van vid från de föregående böcker kan man redan se mer eller mindre vad den här delen kommer att handla om.

Huvudhandlingen i Jagad ljudbok gratis börjar i maj månad och vädret är perfekt. Vi får se några fantasiväckande beskrivningar av Stockholm. Det kommer inte förbli en rolig dag för Klara och Nick. Det händer något skrämmande vid en av nöjesparken. Det hittas nämligen tre döda personer i vagnarna efter en åktur i Kärlekstunneln.

Såklart är det Nick och Klara som får i uppdrag att förklara morden och hitta den ansvariga. Fallet är riktigt svårt att lösa då det finns inga ledtrådar som de skulle kunna använda sig av i utredningen. Snart visar det sig att mördaren inte kommer att sitta stilla. Det hittas ännu en död person på en annan plats i Stockholm. Klara och Nick vet dock inte att också deras liv kommer att stå i fara.

Kommer kommissarie att hitta den ansvariga för morden? Varför valde mördaren just de personerna? Hinner de att fånga personen innan hen slår igen? Svar på dessa frågor finns såklart i Jagad ljudbok.

Om författaren: Lotta Luxenburg

Lotta Luxenburg är en av de mest talangfulla och berömda svenska deckarförfattare. Hittills har hon publicerat fem böcker i sin framgångsrika serien om Nick Johansson och Klara Pil. Hennes böcker karaktäriserar sig med en snabb action och spännande handlingar. Så fort man börjar lyssna på hennes ljudböcker kan man inte ta sig ifrån dem tills man är klar.

Hela hennes bibliografi är en stor succe. Trots att hon har bara en bokserie på sitt konto har hon klarat att sälja över 200 000 exemplar i Sverige. Änsålänge har hennes böcker bara ett ord som titel. Om man skulle vilja läsa på hela serien, det är hur ordningen går: Försvunnen, Spårlöst, Förföljda, Jagad, Fångad.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk