reklamlänk

Isstorm Ljudbok

4.1/5

Författare: Dan Buthler & Leffe Grimwalker

ljudbok

Introduktion

Isstorm är ännu en spännande deckare i serien om Alex Storm. Författarna bakom serien är Dan Buthler och Leffe Grimwalker, redan väletablerade tack vare sina föregående verk och erfarenhet i deckargenren.

Uppläsaren i Isstorm ljudbok gratis är Jonas Malmsjö, precis som i de tre föregående böckerna. Trots att ljudboken är elva timmar lång, Jonas gör att man inte ens märker hur snabbt tiden går.

Alla vändningar, utmärkta beskrivningar och snabba action gör Isstorm ljudbok till en av de bästa deckare publicerade år 2021. Både Dan Buthler och Leffe Grimwalker har klarat att leverera ett toppklass verk som kommer att älskas både av vanliga lyssnare och kritiker.

Isstorm: Handling

Den fjärde boken i serien om Alex Storm är fullspäckad av kontroversiella och starka vändningar som håller lyssnare i spänning hela vägen från första till sista minut. Författarna har sett till att Isstorm ljudbok inte bara kommer att överraska, men också spelar med känslor på ett så proffsigt sätt att man glömmer om verkligheten.

I Isstorm kan man stöta på en underbar blandning av deckare och thriller som på ett magiskt sätt levererar så starka upplevelser att den inte kommer gå omärkt. Tack vare finaste beskrivningar, djupa karaktärer, deras relation och händelser från de föregående böcker Isstorm blir ett riktigt mästerverk.

Eftersom huvudhandlingen i Isstorm ljudbok har mycket att göra med de tidigare böckerna, särskilt relationen mellan Jessica och Alex, är det väldigt viktigt att lyssna på de tre föregående böcker först. Mängden detaljer och snabba action orsakar att det kan vara särskilt svårt att hänga med handlingen om man inte vet precis vad som hände i de tidigare böckerna i serien.

Huvudhandlingen i Isstorm ljudbok gratis kretsar runt sorgliga nyheter om att Alex och Jessica Storm bestämde sig att skiljas. Det visar sig att snabbt blir de konkurrenter. I bakgrunden får vi se hur Peter Bao försöker att påbörja sin politiska karriär, men han behöver ha hjälp från Alex. Snart visar det sig att cliffhangern som byggs genom flera böcker i serien kommer att lösas i Isstorm.

Man kan utan tvekan påstå att Isstorm är ett imponerande verk. Flyt i texten, mängden detaljer och underbar handlingen som Dan Buthler och Leffe Grimwalker levererar är överraskande. Isstorm är med enkla ord en av de bästa böckerna i serien om Alex Storm.

Om författarna: Dan Buthler och Leffe Grimwalker

Författarparet Dan Buthler och Leffe Grimwalker är välkända tack vare sin serie om Alex Storm samt flera fantastiska böcker som de hade skrivit tidigare i sina karriär. Trots att Dan är mer känd av sitt samarbete med Dag Öhrlund, Isstorm och hela serien som den tillhör är ett riktigt mästerverk.

Dan Buthler föddes 1965 i Rönne i Danmark. I sin bibliografi har han över 13 böcker publicerade mellan 2007 och 2018. Redan hans första bok, Mord.net har skaffat honom en enorm popularitet.

Leffe Grimwalker eller egentligen Leif “Leffe” Antonio Grimwalker, ursprungligen Leif Keinänen föddes den 29 oktober 1969. Han är en av de mest kända svenska författare, spökförfattare och lektörer. Han är bättre känd under namnet Leffe Delo som han använde sig av i sina verk fram till 2015. Mellan 2015 och 2021 publicerade han 13 utmärkta böcker.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk