reklamlänk

Isbrytare Ljudbok

4.1/5

Författare: Kristina Ohlsson

ljudbok

Introduktion

Den fantastiska berättelsen Isbrytare som är skriven av Kristina Ohlsson är den andra boken i Stringbergserien. Uppläsaren i Isbrytare är känd från flera ljudböcker Martin Wallström. Tack vare sin erfarenhet och utmärkt innehåll av Isbrytare klarar han tillsammans med författaren skapa en oförglömlig stämning.

Ljudboken är nästan femton och halv timme lång som denna gången är en stor fördel. Isbrytare ljudbok gör att man inte vill ta sig ifrån lyssnandet och så snart man är klart, vill man leta efter nästa böcker i serien. Om man gillar goda deckare är utan tvekan Stringbergserien och särskilt Isbrytare ljudbok värda att rekommendera. Språket, antal vändningar och detaljerade beskrivningar ligger på perfekt nivå som gör boken till toppklass.

Isbrytare: Handling

Huvudhandlingen i Isbrytare är inte bara otroligt engagerande men också fängslande. Kristina har sett till att lyssnare ska lyssna på ljudboken med spänning hela vägen från första till sista minut. Ibland är den så fantastisk att man glömmer om verkligheten helt och hållet.

Handlingen i Isbrytare ljudbok kretsar runt Hovenäset och ovanliga saker som händer i området. I början får vi se hur en av huvudpersonerna, August blir lyckligare än någonsin. Han klarade bra både i privatliv och på jobbet. Han blev förälskad och allt verkade att gå som det ska. Det har dock inte gått så fint på länge. Snart visar det sig att Augusts och hans bekant, Axel Ehnbom kommer att ha större problem än de trodde.

Både Axels och Augusts sjöbodar ödeläggs och Maria Martinsson får i uppdrag att förklara vem som står bakom det. Utredningen är dock inte enkel. Det finns nästan inga ledtrådar och fallet kräver mycket arbete som verkar leda ingenstans. Lyckligtvis är hon erfaren inspektör som vet var hon ska söka för att hitta det som behövs.

I Isbrytare ljudbok gratis visar det sig att fallet kan vara mycket farligare än alla trodde i själva början. Snart kommer Marias och Augusts liv utsättas för fara. Det värsta är att de inte vet vem eller vad som jagar dem. De två måste kämpa mot tiden för att överleva utredningen.

Kommer de att hitta den ansvariga för brottet? Vad eller vem som står bakom de konstiga handlingarna i staden? Varför kommer de två utsättas för fara? Och kan den mördade personen ha någon koppling till fallet? Alla de svar finns såklart i Isbrytare ljudbok gratis.

Om författaren: Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson föddes den 2 mars 1979 i Kristiansand. Hon är en av de mest kända svenska författare och specialiserar sig i deckargenre. Hittills har hon publicerat flera framgångsrika serien varav några av de viktigaste är Zombiefeber, Glasbarnen, August Strindberg och Martin Benner. Förutom de böckerna har hon till och med släppt några fristående böcker.

För sina utmärkta böcker har Kristina tilldelats massa pris och utmärkelser. En av de viktigaste är Barnens romanpris 2013 för Glasbarnen och Bokjuryn 10-13 2014 för Silverpojken. Hennes böcker ofta landar på bästsäljarlistor som gör att hennes popularitet ständigt ökar. Mellan 2004 och 2017 har Kristina publicerat över 25 böcker.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk