reklamlänk

Inte vilken håla som helst Ljudbok

4.1/5

Författare: Barbara Kjellström

ljudbok

Introduktion

Inte vilken håla som helst: Från Strandvägen till Stallarholmen är den första boken i serien Trädgårdsgatan skriven av Barbara Kjellström. Det är en härlig berättelse om en kvinna, Charlotta Silverstake som tvingas att förändra sitt liv. Hon är nämligen tvungen att flytta på landet. Trots att hon var van vid sitt lyxliv på Östermalm, visar det sig att livet på landet inte är så dålig som det verkar.

Uppläsaren i Inte vilken håla som helst ljudbok är Sofia Berntson. Ljudboken är nästan fjorton timmar lång, men tiden går väldigt snabbt när man lyssnar. Den fantastiska inte vilken håla som helst ljudbok gratis är en riktigt underhållande feelgood roman som får lyssnare att glömma om sina egna problem och verkligheten.

Inte vilken håla som helst: Handling

Eftersom Inte vilken håla som helst är den första boken i serien Trädgårdsgatan börjar den med att vi får lära känna huvudkaraktären, Charlotta Silverstake. Man kan lätt se att författaren har en öga för detaljer då Inte vilken håla som helst ljudbok gratis är fullspäckad med färgrika beskrivningar.

Inledningen börjar med att vi får följa Charlotta under hennes vardag på Östermalm. Snart visar det sig att hon ska vara tvungen att förändra sitt liv. Av en slump hamnar hon på landet som är med enkla ord en fullständig motsats av vad hon var van vid.

Då Charlotta inte har råd att leva sitt lyxliv längre behöver hon att bli van vid den nya verkligheten. Hon ska försörja tonåringarna utan inkomst och vet inte precis hur ska hon tillväga för att överleva.

I Inte vilken håla som helst visar sig vara ser vi en vacker utveckling av en kvinna som inte precis kan klara av sin vardag själv till en fullständigt oberoende kvinna. Charlotta lär sig att odla och ta hand om sin nya hem. Vad mer träffar hon många härliga människor på sin väg. Hon är omgiven av fantastiska grannar och Robert som verkar gilla henne lika mycket som hon gillar honom.

Hennes nya verkligheten bringar flera män som är intresserade i henne. Det blir en dags att bestämma sig vad hon vill ha av livet. I inte vilken håla som helst ska svara på några frågor: Är jag redo för ett nytt förhållande? Vad är det jag vill ha av livet egentligen? Är det här stället vad jag vill tillbringa resten av mitt liv?

Inte vilken håla som helst ljudbok är en slags underhållande roman som får lyssnare att le hela vägen ut. Man vill tillbringa tid med huvudkaraktären och vill att hon ska lyckas trots omständigheter som hon stöter på.

Om författaren: Barbara Kjellström

Barbara Kjellström eller egentligen Barbara Ann-Christine Kjellström är en svensk författare, civilekonom och samtalscoach. Hon föddes den 25 augusti 1965 i Stockholm. Författarens debutbok publicerades 2013. Sedan dess har hon släppt ytterligare 14 böcker.

De mest populära böcker i hennes biografi är utan tvekan Inte vilken håla som helst ljudbok, När det inte blev som du tänkt dig och EKO-modellen, en personalhandbok om förlorad graviditet.

För sina verk har hon fått många priser och utmärkelser men några av de viktigaste är Kulturrådets litteraturstöd för facklitteratur för hennes debutverk. Tre år senare hade hon fått ett annat viktigt pris för ungdomsbok Cosmo som hon hade publicerat i samarbete med Harald Kjellström.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk