reklamlänk

Innan morgonen gryr Ljudbok

4/5

Författare: Anna Lönnqvist

ljudbok

Introduktion

Innan morgonen gryr är den perfekta kärlekshistorian om en sommar som förändrar allt, en perfekt bok att läsa på en sommar. Innan morgonen gryr ljudbok tar läsaren på en resa genom tiderna, från 1965 till nutid där huvudpersonen Céline Sarri söker efter sig själv genom en resa till hennes och hennes ursprungs förflutna och begravda familjehemligheter.

Gamla hemligheter och gömda kärlekshistorier river upp gamla sår hos alla som är inblandande och berättar också om vad människan är beredd att offra för sin familj. Innan morgonen gryr ljudbok gratis läses upp av Sofia Berntsson. Ljudbokens totala längd är 13 timmar och 20 minuter.

Innan morgonen gryr: Handling

Innan morgonen gryr ljudbok handlar om att hitta sig själv genom en annan människa och om att älska och att längta. Bokens huvudperson är Céline Sarri, en kvinna i Stockholm som inte riktigt vet vart hon är på väg, vad hon vill göra i livet och vem hon egentligen är.

Innan morgonen gryr ljudbok gratis beskriver hur Céline får veta att hennes farmor ännu är i livet, en farmor hon aldrig träffat. Nu vill farmodern komma i kontakt med Céline och hela Célines liv förändras över en natt. Céline hoppas att farmodern ska kunna berätta om hennes pappa och svara på hennes alla frågor. Frågor som hennes mamma aldrig velat svara på.

När Céline börjar gräva i sin familjehistoria väcker det gamla minnen, och sår, hos alla inblandade. Det som hände för länge sedan, de spänningar som fanns då och de hemligheter som begravdes, kommer nu upp till ytan och påverkar livet för de som lever kvar. Den omöjliga och passionerade kärleken som föddes för länge sedan påverkar livet för de inblandande än idag.

Innan morgonen gryr ljudbok berättar om Audrey, en kvinna med svenska släktband, som år 1965 bestämde sig att fly från hennes familj i Cape Cod och deras förväntningar på henne samt den man som familjen, och många andra, förväntade sig att hon skulle gifta sig med.

Audrey flyr till Stockholms skärgård, där hon får arbete i en koloni för småbarn. Sommaren 1965 kommer att förändra Audreys hela liv. Kan Céline nu göra upp med det som hände för länge sedan eller är det redan för sent?

Om författaren: Anna Lönnqvist

Anna Lönnqvist föddes i Luleå år 1973 men hon har länge bott i Stockholm. Hon debuterade som författare år 2014 med kärlekshistorien Tills kärleken skiljer oss. Boken handlar om en kvinna som förälskar sig en mycket yngre man. Lönnqvist har skrivit sju romaner som samtliga är romantiska feelgood romaner. Lönnqvist har varit nominerad och vunnit flera priser för sina verk.

Bland annat vann hon priset Årets Feelgood 2019 för romanen vid namn Julia och Jack. Hennes böcker handlar mycket om människorelationer, både kärlek och vänskap. På sin fritid gillar Lönnqvist att baka, löpa och läsa samt att titta på serier och film.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk