reklamlänk

Igår var jag lycklig idag vill jag dö Ljudbok

3.8/5

Författare: Elsa Janni

ljudbok

Introduktion

Igår var jag lycklig idag vill jag dö är skriven av psykolog och författare Elsa Janni. Trots att vara psykolog är hon också Bipolär sjukdom som har definierat en stor del av hennes liv. I över 25 år kämpade hon med verkligheten.

I Igår var jag lycklig idag vill jag dö delar hon av sig med sina egna erfarenheter, upplevelser och kamp för ett normalt liv. Hon vill trösta de som också är diagnoserad med Bipolär sjukdom. Med Igår var jag lycklig idag vill jag dö vill hon visa hur sjukdomen ser ut, vad som man kan göra och vad som inte borde göras när man kommunicerar med de sjuka.

Med enkla ord förklarar Elsa hur sjukdomen ser ut från det andra sida. Eftersom hon är också psykolog, kan hon ge en fullständig förklaring till varför och hur borde sådana personer behandlas.

Igår var jag lycklig idag vill jag dö: Handling

Igår var jag lycklig idag vill jag dö är ett enormt lärorikt och fascinerande verk. I boken förklarar Elsa allt om Bipolär sjukdom. Hon beskriver sjukdomen från många olika perspektiv. Eftersom hon är psykolog och själv är diagnoserad med Bipolär sjukdom kan hon berätta hur det ser ut från många håll.

Med den fantastiska boken Igår var jag lycklig idag vill jag dö delar hon av sig med erfarenhet, och många lärorika råd. Den boken ger kunskap och tröst till de som behöver det samt får man att förstå sjukdomen istället för att vara rädd för det. Med Igår var jag lycklig idag vill jag dö ljudbok gratis visar hon att det är många drabbade som inte får en lämplig behandling.

Elsa vill ge hopp till de drabbade av sjukdomen och visa dem att det är möjligt att leva ett normalt, bra liv. En stor del av boken är Elsas biografi där hon visar med exempel hur sjukdomen ser ut och varför den inte diagnostiseras så lätt. Väldigt ofta understryker boken varför är det så viktigt att prata om psykisk ohälsa. Inte ofta stöter man på en lika hjälpsam, lärorik och läsvärd bok.

Det som vissa lyssnare får uppfatta som nackdel är att Igår var jag lycklig idag vill jag dö ljudbok gratis kan verka lite brutalt. Det är dock bara orsakad av att Elsa är extremt ärlig i sina beskrivningar. Konkreta råd är det som ska uppskattas då de kan användas av både sjuka och människor i deras omgivning. Detta modiga och ärliga skildring av verklighet är något som ska beundras. Utan tvekan berättar Elsa om saker som hjälper en leva med sjukdomen.

Om författaren: Elsa Janni

Elsa Janni är en svensk författare och psykolog. I sin bok Igår var jag lycklig idag vill jag dö delar hon av sig med sina minnen och erfarenheter för att sprida kunskap om Bipolär sjukdom.

Igår var jag lycklig idag vill jag dö är hennes debutbok där hon berättar om sitt liv med Bipolär sjukdom. Det tog över 25 år innan hon själv blev diagnoserad med sjukdomen trots att hon själv är psykolog. Med boken tröstar hon andra drabbade av sjukdomen och förklarar hur man kan hjälpa dem att förbättra kvalitet av sina liv.

Inte ofta får man stötta på en lika lärorik bok som Igår var jag lycklig idag vill jag dö. Inte bara förklarar den vad som Bipolär sjukdom egentligen är, men visar den från flera olika håll.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk