Ibland mår jag inte så bra Ljudbok

4.3/5

Författare: Therése Lindgren

ljudbok

Introduktion

Känner du ibland ett odefinierat obehag, oro eller skuld? Verkar det att du har gjort något fel eller att ångest äter dig upp inifrån?

Ibland mår jag inte så bra är en självbiografi skriven av Therése Lindgren som huvudsakligen handlar om psykisk hälsa. Författaren tar oss på en resa genom hennes psykiska problem. Med Ibland mår jag inte så bra ljudbok gratis vill hon sprida meddelandet att må dåligt psykiskt är inte något som man ska skämmas över.

I Ibland mår jag inte så bra blir författaren ett talande exempel. Hon visar att trots att man är välklädd, bra sminkad och verkar ha helt framgångsrikt liv, så kan man på samma tid ha psykiska problem, bli nedstämd.

I Ibland mår jag inte så bra ljudbok gratis lyckades Therése Lindgren berätta sin historia på ett intressant, lärorikt och underhållande sätt.

Ibland mår jag inte så bra: Handling

I Ibland mår jag inte så bra berättar Youtubestjärnan Therése Lindgren på ett ärligt och humoristiskt sätt om sina psykiska problem. Hon beskriver symptomen som hon märkte hos sig och delar sin kunskap om psykisk hälsa. Man får svar på hur panikångest ser ut eller var och på vilket sätt kan man söka hjälp. Ibland mår jag inte så bra är ett steg framåt i propagering av medvetenhet om psykisk hälsa.

Ibland mår jag inte så bra ska också få andra att förstå att psykisk ohälsa är inget extraordinärt i våra tider. Hon visar problemet från olika vinklar och förklarar när som man ska söka hjälp. Man kan på samma tid lära känna Therése lite bättre och få nyttig information om depression eller panikångest.

I sin bok ger Therése många tips och rekommenderar folk att söka hjälp och ta emot den när den behovs. Information i boken är grundade på fakta, författarens egna upplevelser och erfarenheter. Tack vare hennes öppenhet får man förstå att det är flera som har liknande psykiska problem.

Ibland mår jag inte så bra ljudbok är att bra förslag för både äldre och unga samt är skriven på ett lättförståeligt sätt. Den gör att man kan förstå människor i sin omgivning samt märka problem hos sina nära och kära. Hennes text är med enkla ord fängslande trots att ämnet är jobbigt och inte särskilt underhållande.

Med Ibland mår jag inte så bra lyckades Therése Lindgren att skapa förståelse och öppenhet kring psykisk hälsa. Den är ett måste lyssna på oavsett om man är hennes fan eller ej.

Om författaren: Therése Lindgren

Therése Jessica Lindgren föddes 15 februari 1987 i Nynäshamns. Hon är en känd svensk författare, influerare och entreprenör. Hon uttrycker sig på Youtube, Instagram och andra sociala plattformar.

Hon är otroligt framgångsrik. Sedan 2015 har hon fått över 18 priser för sina verk. Therése fick bland andra pris för årets Youtube kanal 2016 av Finest Awards, Årets vloggare 2017 av Guldtuben och Årets Youtuber respektive 2015 och 2016.

Hittills har hon skrivit två böcker; ”Ibland mår jag inte så bra” och „Vem bryr sig”. Bägge böckerna handlar om psykisk hälsa, skapar öppenhet och förståelse kring depression och andra psykiska problem.

Trots att „Ibland mår jag inte så bra” är hennes första bok har den fått väldigt goda recensioner från alla vinklar.